7.3.2017 klo 18:05
Uutinen

Nuorten kesätyöllistämistuki yrityksille

Huittisten kaupunki ja Huittisten Yrittäjät myöntävät hakemusten perusteella vuonna 2017 kesätyöllistämistukea Huittisissa toimiville yrityksille (hakijalla oltava y-tunnus), jotka työllistävät vuonna 2000-2002 syntyneen huittislaisen nuoren kesä-elokuun aikana siten, että maksettava bruttopalkka on vähintään 400 euroa.

Kesätyöllistämistuen suuruus on 200 euroa em. työllistämisajalta yhtä kesätyöntekijää kohti. Kesätyöllistämistukea on varattu 20 nuoren työllistämiseen. Kesätyöntekijä ei saa olla yrittäjän perheenjäsen tai osakas yrityksessä.

Tukea myönnetään hyväksyttävien hakemusten perusteella. Hyväksyttävien hakemusten määrän ylittäessä käytettävissä olevan määrärahan, suoritetaan tukea saavien valinta arpomalla.

Maksatushakemuslomake toimitetaan hyväksytyille hakijoille pääsääntöisesti sähköpostilla. Tuki maksetaan jälkikäteen hakijalle em. maksatushakemuslomakkeella, johon on liitettävä jäljennökset maksetusta palkasta ja tiedot muista työllistämistukiperiaatteista. Tukiehtojen pitää täyttyä kaikilta osin.

Pyydämme ilmoittamaan, mikäli työllistäminen ei jostakin syystä toteudukaan. Näin voimme kohdistaa tukimäärärahan tarvittaessa toiselle hakijalle. Maksun tilitystä voi hakea heti työllistämisjakson päätyttyä. Tuki on haettava kuitenkin viimeistään 1.10.2017.

Kesätyöllistämistukihakemukset toimitetaan osoitteella:

Huittisten Yrittäjät, Arokulmankatu 6 as 4, 32700 Huittinen tai sähköpostitse (täytetty ja allekirjoitettu lomake skannattuna) mika.stenfors@karhula-invest.fi.

Lataa hakemuslomake tästä linkistä: https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/nuorten_kesatyollistamistuk…