15.8.2017 klo 09:09
Uutinen

Nyt etsitään vuoden eteläpohjalaista johtajaa

Onko sinulla hyvä esimies? Vai johtaako sellainen kilpailevaa yritystä tai organisaatiota? Millainen on hyvä johtaja? Vuoden eteläpohjalainen johtaja valitaan nyt kolmannen kerran. Ilmianna hyvä esimies tai johtaja ja kerro, miksi juuri hänet pitäisi palkita.

Vuoden johtaja julkistetaan Hyvän johtamisen foorumissa Seinäjoella 28.9.2017. Ilmiantaminen päättyy 1.9. klo 16.00 ja ilmiannon voit tehdä tästä linkistä:
Ilmianna hyvä johtaja

Vuoden 2015 johtajaksi valittiin Jan-Erik Hagfors, Härmän kuntokeskuksesta ja kunniamaininnan sai Mika Hakanpää, Rauhala Yhtiöstä. Viime vuonna vuoden johtajan tittelin sai Iiro Takala, K-Rauta Seinäjoki ja kunniamaininta annettiin Hannes Mäkipernaalle ja Tuomo Kamppiselle, Safetor Oy:stä

HYVÄN JOHTAMISEN FOORUMI

Kolmas eteläpohjalainen Hyvän johtamisen foorumi kokoaa maakunnan yritysjohdon ja julkisorganisaatioiden esimiehet ja johtajat Seinäjoki Areenan uudistuneisiin tiloihin torstaina 28. syyskuuta.

Ilmoittaudu mukaan. Tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. Kuulet tuoreeltaan, kuka on vuoden 2017 eteläpohjalainen johtaja. Foorumi alkaa kahveilla klo 14.30 ja päättyy herkullisiin trahteereihin. Osallistumismaksu 80 e (sis. alv). Ilmoittaudu mukaan tästä