3.1.2017 klo 14:02
Uutinen

Nyt myös pienyrittäjät pääsevät Suomi 100 -estradille – hae mukaan

Pienyritykset voivat tästä päivästä (3.1.) lähtien osallistua Suomi 100 -juhlavuoteen ehdottamalla omaa tuotettaan tai palveluaan Suomi Finland 100 -tunnuksen saajaksi.

100 hyvää Suomesta -pienyritysmalli hakee sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea.

Pienyrittäjät voivat ehdottaa 3.1. lähtien yhtä tuotettaan tai palveluaan virallisen Suomi 100 -tunnuksen saajaksi.

Tunnustuksen kriteerinä on, että tuotteella tai palvelulla on sellainen tausta tai tarina, joka puoltaa sen valintaa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tuotteeksi.

– 100 hyvää Suomesta -mallin kautta voimme tuoda hienojen suomalaisten pienyritysten osaamista koko kansan tietoisuuteen. Ennen kaikkea odotamme mukaan tuotteita ja palveluja, joilla on katse tulevaisuudessa ja jotka kertovat rohkeasta yrittäjyydestä, Suomi 100:n pääsihteeri Pekka Timonen kertoo.

Kyseinen malli on jatkoa vuonna 2016 toteutetulle yritysyhteistyön mallille. Sen toteuttavat Suomen Yrittäjät, Elinkeinoelämän Keskusliitto, Kauppakamari ja Suomalaisen Työn Liitto.

Pienyritykset voivat ehdottaa tunnuksen saajaksi tuotteitaan ja palveluitaan 3.1.–31.1.2017 osoitteessa 100hyvaasuomesta.fi.

Sivustolta voi myös tarkistaa kisan tarkat säännöt. Ehtona on esimerkiksi se, että yritys on tehnyt tai tekee kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen.

Käsittelyvaiheessa raati käy saapuneet hakemukset läpi ja varmistaa, että ne täyttävät osallistumiskriteerit.

Jatkoon pääsevät hakemukset etenevät yleisöäänestykseen. Äänestys on auki 15.–28.2.2017.

– Suuri yleisö pääsee mukaan äänestämällä omia suosikkejaan yritysten tekemien ehdotusten joukosta. Yleisöäänestys avautuu 15.2.2017 ja jatkuu aina helmikuun loppuun asti, markkinointikoordinaattori Heidi Ketola Suomi 100 -sihteeristöstä kertoo.

Ne sata hakemusta, jotka saavat ensimmäisenä kasaan sata yleisöääntä, saavat käyttöönsä Suomi Finland 100-tunnuksen.

toimitus@yrittajat.fi