5.9.2019 klo 09:52
Uutinen

Oletko sinä tehnyt Vuoden 2019 työturvallisuusteon? Voit voittaa 500 euron lahjakortin!

Työturvallisuusteko 2019 Varsinais-Suomessa -kilpailu on osa yrittäjäjärjestön ja LähiTapiola Varsinais-Suomen yhteistyötä.

Työturvallisuuteen panostanut varsinaissuomalainen yritys palkitaan ensimmäistä kertaa. Varsinais-Suomen Yrittäjät etsii ja palkitsee LähiTapiola Varsinais-Suomen kanssa tulevana syksynä yrityksen, joka on tehnyt tänä vuonna menestyksekkään ennaltaehkäisevän työturvallisuus- tai ammattitautien ehkäisyyn johtaneen teon.

– Haluamme yhdessä lisätä tietoisuutta sekä vähentää työtapaturmia. Tapaturmat tulevat kalliiksi yrityksille ja yhteiskunnalle, mutta osa niistä on onneksi vältettävissä oikealla varautumisella. Jokainen työtapaturma on tietenkin myös inhimillisesti työntekijälle erittäin valitettava, LähiTapiola Varsinais-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Rytö sanoo.

Kisa käynnistyi torstaina Yrittäjän päivänä. Ilmiantoja ja ilmoittautumisia kilpailuun otetaan vastaan syksyn ajan.

Voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla kaarinalaiseen alan yritys Suomen Turvakauppaan. Palkinnon lisäksi voittajayritys saa käyttöönsä Työturvallisuusteko 2019 Varsinais-Suomessa -digileiman sekä näkyvyyttä. Voittajan valitsevat Raimo Rytö, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sekä Suomen Turvakauppa Oy:n toimitusjohtaja Jani Rämänen.

– Työturvallisuusteko voi olla esimerkiksi työntekijöiden kouluttamista, vaahtosammuttimia, panostuksia työvaatteisiin ja -välineisiin, kannustejärjestelmiä tai mitä tahansa tekoja, joita yrityksissä on työtapaturmien ehkäisemiseksi menestyksekkäästi tehty, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter avaa.

Kisaan voi tehdä myös ilmiantoja, mikäli on törmännyt toimivaan työturvallisuustekoon tai vaikkapa työskentelee yrityksessä, jossa asiaan on panostettu.

Katso lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan tai tee ilmianto osoitteessa: lyyti.in/tyoturvallisuusteko2019