31.1.2020 klo 14:27
Uutinen

Olisitko sinä Kymen Yrittäjien uusi järjestösihteeri?

Kymen Yrittäjät ry on toiminut pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvojana ja tiedonvälittäjänä Kymenlaaksossa jo kahdeksan vuosikymmentä. Kymen Yrittäjät on yksi keskusjärjestö Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä, jonka alueella toimii kymmenen paikallisyhdistystä. Jäsenyrityksiä alueellamme on noin 2 100.

Haemme aluejärjestöömme Kymen Yrittäjiin JÄRJESTÖSIHTEERIÄ 1.3.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Toimistomme sijaitsee Kouvolassa, mutta toimimme koko Kymenlaakson alueella.

Tehtäviisi kuuluvat mm. toimiston asiakaspalvelu, järjestömme viestintä ja yhteydenpito paikallisyhdistyksiimme ja yrittäjäjäsenistöön, jäsenrekisterin hoito ja yleiset toimistotehtävät. Tehtäviisi kuuluu myös kokousten ja tilaisuuksien käytännön järjestelyt ja niissä mukana olo. Työskentelet sekä pienessä työtiimissä että ison yhteisön kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä, hyvät viestintä- ja asiakaspalvelutaidot ja mielellään kokemusta järjestössä työskentelystä. Kielitaitovaatimuksena on kiitettävä suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi vähintään englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi. Hallitset myös hyvin eri viestintävälineiden ja tietojärjestelmien käytön.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja palveluasennetta, luotettavuutta ja tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista maakunnassa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Kymen Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Moberg: tiina.moberg@yrittajat.fi

Kymen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Hannu Lehtinen: hannu.lehtinen@illuusio.fi

Hakemukset:
Lähetä hakemuksesi PDF-muodossa ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.2.2020 mennessä osoitteeseen tiina.moberg@yrittajat.fi. Kerro hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työn. Voimme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.