26.9.2022 klo 09:52
Uutinen

OmaSp:n asiakkaat arvostavat yhteistyötä, jossa molemmat pärjäävät

Kaupallinen yhteistyö: OmaSp

Seinäjokinen Sibvest Oy on kiinteistösijoittamiseen erikoistunut yhtiö. Yhtiö perustettiin vuonna 2014 Väänäsen perheen sisarusten nimissä jatkamaan yksityishenkilöinä innokkaasti aloitettua asuntosijoitustoimintaa. Vahvat pohjalaiset juuret omaavassa yhtiössä työskentelee veljekset Mikko, Pekka ja Janne sekä kolme ulkopuolista työntekijää.

Toimiva pankkisuhde tärkeää ammattimaiselle sijoittajalle

Yhtiön nopea kasvu on vaatinut myös vahvoja kumppaneita. Kiinteistösijoittamisessa käytetään paljon velkarahoitusta, joten pankkikumppanilla on keskeinen rooli liiketoiminnassa. Päivittäin asuntokohteiden parissa työskentelevälle yritykselle toimiva kumppanuus pankin kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Paras rahoittajakumppani ei valikoidu pelkästään korkomarginaalin perusteella vaan vaakakupissa painaa moni muukin asia.

”Meillä tilanteet hankkeiden suhteen saattavat muuttua nopeastikin ja usein tarvitsemme lyhyellä varoitusajalla pikaisen vastauksen rahoituksen onnistumisesta. OmaSp on ollut tässä asiassa erinomainen kumppani, koska meillä on suora keskusteluyhteys henkilöihin, jotka pystyvät tekemään päätöksiä. Saamme yhteyshenkilön puhelimella kiinni ja päätökset tapahtuvat nopealla aikataululla”, kiittelee Sibvest Oy:n rahoitusasioista vastaava Mikko Väänänen.

”Rahoituksen hinta ja muut ehdot vaikuttavat myös kokonaisuuteen. Kun pankki mahdollistaa meille onnistumisen hankkeissa, maksamme siitä myös mielellämme. Kestävin yhteistyö on aina sellainen, jossa kaikki osapuolet pärjäävät”, Mikko alleviivaa.

Positiivisessa mielessä erilainen pankkikumppani

Sibvest Oy pitää pankkisuhteessa tärkeänä myös avoimuutta ja pankin kiinnostusta ja ymmärrystä asiakasyrityksen liiketoiminnasta. Yrityspankin johtaja Antti Varilan mukaan keskustelu asiakkaiden kanssa on avointa ja parasta ratkaisua etsitään aina yhdessä.

Kasvuhakuisuus yhdistää

”Me tehdään asioita tosissaan, mutta ei totisena ja tiskin toisella puolella meininki on ollut samanlaista. Kanssakäyminen on mukavaa ilman tarpeetonta jäykistelyä. Olemme kasvuhaluinen yhtiö ja OmaSp on sitä myös vähintään yhtä paljon. Päivät ovat kiireisiä meillä ja pankin asiantuntijoilla. Pidämme siitä, että OmaSp:ssa on eteenpäin vievä toimintakulttuuri, jossa asiat tapahtuvat sukkelasti.”

Siirry OmaSp:n sivuille tästä.

Tutustu OmaSp:n jäsenetuihin Yrittäjien jäsenille.