26.10.2021 klo 16:34
Uutinen

Onko Yrittäjän podcast jo kuuntelulistalla? Marraskuussa kaksi tunnettua suomalaista kertoo elämänmuutoksestaan

Marraskuussa Yrittäjän podcastin vieraina kuullaan Minna Parikkaa ja Ali Jahangiria.

Yrittäjän podcast tarjoaa joka toinen keskiviikko mielenkiintoisia yrittäjätarinoita. Podcastia voi kuunnella paitsi Supla-palvelussa, myös Spotifyssa ja Googlen podcast-palvelussa. Tuoreimmassa jaksossa käydään läpi mentalisti Pete Poskiparran mielenkiintoinen tarina siitä, miten hän päätyi esittävän taiteen ammattilaiseksi.

Talouspodcastien määrä on viime vuosina lisääntynyt samalla kun suomalaisten kiinnostus talouden teemoja kohtaan on kasvanut. Yrittäjän podcastin ideana on tarjoa erilaisia näkökulmia yrittäjyyteen. Jaksoissa on annettu myös käytännön vinkkejä esimerkiksi henkilöbrändäykseen ja somemarkkinointiin.

Kuluvan syyskauden suosituin jakso kertoi Jari Sarasvuon sanoin yrittäjyyden edellytyksistä Suomessa, rahan vallasta ja muun muassa suomalaisen yrittäjän riskinottokyvystä. Voit kuunnella jakson täältä.

Podcastissa ei unohdeta rankkojakaan aiheita. ”Hiace-Kimmon” tarinassa käydään läpi yhden miehen selviytyminen alkoholismista, yrityksen myyminen ja vaurastuminen. Kimmo Riihimäen tähdittämän jakson voit kuunnella täältä.

Tulevan syyskauden aikana on luvassa muun muassa menestyneen kenkäsuunnittelijan Minna Parikan tarina. Hän kertoo ensi viikon keskiviikon jaksossa muun muassa siitä, miten tärkeä merkitys brändäyksellä oli menestyksen saavuttamisessa.

Marraskuun aikana Yrittäjän podcastissa kuullaan muun muassa, miten standup-koomikkona tunnettu Ali Jahangiri päätyi elämänmuutokseen, joka vie hänet kokonaan uudelle alalle. Vuoden nuori yrittäjä, Järki-Saneeraus Oy:n perustaja Eerik Säkkinen puolestaan kertoo menestyksestä nuorella iällä.

Yrittäjän podcastin juontaa toimittaja Pauli Reinikainen.

Toimitus
Toimitus