29.8.2017 klo 15:26
Uutinen

Open day – Opettajan päivä

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ja Sedu järjestävät 4.-8.9. Open day – yhdessä yrityksissä päivän, jossa 2. asteen opettajat pääsevät päiväksi tai muutamaksi tunniksi seuraamaan ja ottamaan oppia alueemme yrittäjien arjesta.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko kannustaa yrittäjiä tempaukseen mukaan. – Tämä tempaus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa opettajille ensikäden tietoa yrittäjän ja yritysten arjesta sekä palautetta ammatillisen opetuksen asioista. Näin vahvistamme alueemme ammattiin opiskelijoiden valmiuksia toimia työelämässä yritysten parhaaksi.

Opettajat voivat olla suoraan yhteydessä yrittäjiin, mutta myös yrittäjillä on mahdollisuus ilmoittautua itse vapaaehtoisiksi ”varjostettaviksi” mukaan tarjoamaan paikka yhdelle opettajalle yrityksessään.

Yrittäjän varjostaminen tarkoittaa pienyrittäjän rinnalla kulkemista havainnoiden, keskustellen ja mahdollisesti osallistuen yrittäjän rinnalla hänen päivittäiseen työhönsä.

Ilmoittautuminen onnistuu https://link.webropolsurveys.com/S/6DA8712A09A77F04

Tempaukseen osallistuneet opettajat kirjaavat kokemuksensa ylös. Varjostettavalta yrittäjältä pyydetään suostumus, että aineistoa voidaan käyttää tutkimustarkoituksiin. Aineiston käytössä sitoudutaan hyvään tutkimusetiikkaan, tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Henkilöiden tai yritysten tietoja ei tule näkyviin eikä ketään henkilöä tai yritystä yksilöidä tuloksissa.