15.1.2019 klo 09:19
Uutinen

Outokumpulainen Finelcomp Oy mukaan Suomen Yrittäjien pörssivalmennukseen

– Mukaan valittiin yrityksiä, joilla on halu ja mahdollisuus kasvaa ja motivaatio nostaa valmiuksia listautua, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai sanoo.

Koulutusohjelma alkaa tänään 15. tammikuuta ja jatkuu koko vuoden. Yritykset saavat tietoa esimerkiksi tilinpäätöksistä ja listautuneen yrityksen talousinformaatiosta, hallitustyöskentelystä, rahoituksesta, sijoittajaviestinnästä sekä pörssiyhtiön toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan rooleista.

Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtajan Petri Roinisen mukaan listautumisesta voi olla hyötyä pk-yritykselle esimerkiksi siinä, että brändin luotettavuus vahvistuu.

– Listautumisen hyödyt voivat olla monet. Yhdelle se on kasvun rahoitus, toiselle omistuksen likviditeetti, kolmannelle osakkeen käyttö yrityskaupoissa, neljännelle brändin vahvistuminen, Roininen sanoo.

– Olen myös erittäin iloinen, että saimme 365-ohjelmaan mukaan maan ykkösrivin osaajat valmentamaan kasvuyrityksiä.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg iloitsee, että myös Pohjois-Karjalasta saatiin yksi yritys mukaan pörssivalmennukseen.

– Finelcomp Oy:llä on mahdollisuus hypätä uudelle tasolle valmennusohjelman kautta.

– Tavoittelemme kasvua ja kansainvälisillä markkinoilla olemme melko tuntematon yritys. Tämä valmennus tukee kasvuamme ja vahvistaa brändiämme, sekä sitä kautta mahdollisesti listautumista Nasdaq First North –markkinapaikalle, kommentoi toimitusjohtaja Esa Kivi Finelcompista.

Lisätietoja:
kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja Petri Roininen, p. 040 761 9669
verkostopäällikkö Aicha Manai, Suomen Yrittäjät, p. 044 555 3220
toimitusjohtaja Merja Blomberg, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, p. 050 367 5194