1.6.2017 klo 15:58
Uutinen

Ovatko terveyspalvelusi kunnossa?

Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä toivot työterveyshuollolta ja oletko jo sen palvelujen piirissä.

Kysymme myös kiinnostustasi hankkia työterveyshuoltopalvelut Lapin Yrittäjät ry:n kilpailuttaman puitesopimuksen kautta, johon jäsenet voivat halutessaan liittyä. Kyselyssä selvitetään lisäksi, tarvitsetko tai oletko käyttänyt palveluita työturvallisuudesta tai työhyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Vastauksesi ovat tärkeitä! Niitä tarvitaan yrittäjien työterveyshuolto-, työturvallisuus- ja työhyvinvointipalvelujen saatavuuden ja hyödyllisyyden parantamiseksi. Vastaathan kyselyyn 22.6. mennessä.

VASTAA KYSELYYN TÄÄLTÄ!

Kyselyn toteuttaa Työterveyslaitos yhteistyössä Lapin Yrittäjien kanssa. Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin viisi minuuttia. Voit tarvittaessa keskeyttää vastaamisesi ja jatkaa sitä myöhemmin. Kyselyihin vastanneiden henkilöiden ja organisaatioiden antamia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tulokset raportoidaan niin, että niistä ei voi tunnistaa kyselyyn vastanneita henkilöitä tai organisaatioita. Kyselyn tulokset julkaistaan Lapin Yrittäjien verkkosivuilla.

Tämä kysely sisältyy Työterveyslaitoksen -tutkimushankkeeseen. Lisätietoja antaa Helena Palmgren, joka on hankkeen vastuullinen johtaja Työterveyslaitoksella Helena Palmgren ( helena.palmgren@ttl.fi, puh. 030-474 2643).