2.2.2021 klo 15:48
Uutinen

Päijät-Hämeen Vuoden nuori yrittäjä 2020 on palkittu

Päijät-Hämeen Yrittäjät on tänään palkinnut Vuoden nuoren yrittäjän 2020. Palkinnon saaja on Lahden Putkipalvelut Oy, Ville Mäenpää ja Marko Merehinen.

Lahden Putkipalvelut Oy on hollolalainen lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukseen keskittyvä yritys, joka on erikoistunut putkiremontteihin, viemäreiden sukituksiin, lämmitys- ja energiaremontteihin ja ulkopuolisten putkien uusimiseen tai asennukseen. Yritys työllistää yhdeksän henkilöä omistajien lisäksi.

Vuonna 2016 perustetun yrityksen kasvunäkymät ovat erittäin hyvät. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti, jotta asiakas saa hinta- laatusuhteeltaan erinomaisen, hänelle räätälöidyn lopputuotteen. Yritys on satsannut perustamisesta lähtien määrätietoisesti palveluiden laajuuteen ja laadun kehittämiseen. Jatkuvat investoinnit työkaluihin, uusiin asentajiin ja heidän kouluttamiseensa ovat vaatineet valtavat panostukset.

– Lahden Putkipalvelut Oy on erinomainen esimerkki yrityksestä, jonka kasvuhakuisuus on viisaalla pohjalla: ytimessä on asiakas, palvelun laatu ja osaamisen jatkuva kehittäminen, toteaa palkitsemistilaisuudessa Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo.

Maakunnallisen Vuoden nuoren yrittäjän valinta julistettiin syksyllä 2020 ja palkitseminen tapahtui tänään keskiviikkona 3.2.2021 kaupunginhallituksen salissa Lahden kaupungintalolla.