15.5.2020 klo 08:40
Uutinen

Paikallisyhdistysten tapahtumat siirtyivät verkkoon – kevään tapahtumat keränneet hyvää palautetta

Koronakriisi on innostanut Helsingin paikalliset yrittäjäyhdistykset pohtimaan luovia tapoja koota yrittäjiä yhteen vertaistuen ja tiedon jakamista varten.

Helsingin Yrittäjien kuusi paikallisyhdistystä järjestävät vuosittain lukuisia suosittuja tapahtumia aina asiapitoisista koulutuksista verkostoitumiseen ja viihtymiseen.

Koronatilanne on haastanut helsinkiläisiä yrittäjiä eri toimialoilla, ja alueen yrittäjäjärjestöt ovatkin pyrkineet muokkaamaan toimintaansa vastaamaan yrittäjien tämän hetkisiä tarpeita.

Muun muassa Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki ry järjesti Zoomin avulla kohtaamisen kaikille alueen uusille jäsenille. 19.5.2020 on tarjolla korona-aiheinen keskusteluhetki kaikille kiinnostuneille. Pohjois-Helsingin yhdistys on panostanut yrittäjien hyvinvointiin tarjoamalla vertaistukea etäkoulutuksessa ja 1.6.2020 hyvinvointiteema saa jatkoa etäkehonhuoltotunnilla.

Kasvokkaiset kohtaamiset siirtyvät syksyyn

Syksylle suunnitellaan viranomaisten suositukset huomioon ottaen monipuolista tapahtumatarjontaa. Tapahtumista tiedotetaan Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti -verkkosivuilla, paikallisyhdistysten Facebook-sivulla sekä järjestön uutiskirjeissä.

Kasvokkaisille kohtaamisille on yrittäjien keskuudessa jatkossakin tarvetta. Helmikuussa vielä ennen koronakriisiä järjestetty Pizzaa ja pulinaa -tapahtuma kokosi lounaisen Helsingin alueelle joukon yrittäjiä verkostoitumaan.

– Rento ja vapaamuotoinen ohjelma sai kiitosta. Yrittäjät toivoivat lisää ohjattua verkostoitumista ja mahdollisuuksia tutustua muihin osallistujiin. Näihin haluamme panostaa jatkossa, kertoo Lounais-Helsingin yhdistyksen puheenjohtaja Esko Valkeala.

Tutustu tapahtumatarjontaan:

Helsingin alueelliset tapahtumat >

Valtakunnalliset etä- ja lähitapahtumat >


Heräsikö sinulle ajatuksia tapahtumistamme?

Mistä aiheesta tarvitset tietoa ja koulutusta? Laita meille viestiä ja vinkkaa minkälaisia tapahtumia yrittäjänä kaipaat.

Paikallisyhdistysten yhteystiedot ja yhteyshenkilöt >


Kuva: AdobeStock