15.3.2021 klo 13:24
Uutinen

”Palautumisen estyminen vie voimat pikkuhiljaa mutta vuorenvarmasti!” – Hyödynnä maksuton Yrittäjän hyvinvointi -webinaarisarja

Yrittäjän työ voi olla hyvin yksinäistä, ei välttämättä ole ketään kenelle puhua työhön liittyvistä pulmista, toisaalta työ voi pyöriä mielessä myös vapaa-ajalla

– Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen unohtuu tai jää aina jonkin muun, akuutimmalta tuntuvan asian jalkoihin. Palautumisen estyminen vie voimat pikkuhiljaa mutta vuorenvarmasti, alleviivaa Kauranen.

Lapin Yrittäjät, Fennia ja Elo tarjoavat maksuttoman Yrittäjän hyvinvointi -webinaarisarjan. Yrittäjän hyvinvointi -webinaarisarja sisältää kolme erilaista webinaaria, jotka käsittelevät yrittäjän henkistä hyvinvointia kriisitilanteessa, konkurssin jälkeistä uutta alkua ja yrittäjän fyysistä hyvinvointia.

Henkinen hyvinvointi -webinaari 18.3. klo 15.00 – 16.30

Ensimmäinen Yrittäjän hyvinvointi -webinaarisarjan osa käsittelee yrittäjän henkistä hyvinvointia kriisitilanteessa. Puhujina on Lapin ensi- ja turvakodin perhe- ja kriisintyön palvelupäällikkö Kaija Salmirinne, Vitamind Oy:n työterveyspsykologi Viveka Kauranen sekä Työeläkevakuutusyhtiön Elon työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Heidi Tuohimaa-Niemelä ja Fennian myyntijohtaja Esa Ikonen.


Tulossa myös Konkurssin jälkeen uusi alku ja Fyysinen hyvinvointi -webinaarit

Jokaisessa webinaarissa on asiantuntijapuheenvuoroja sekä aikaa keskustelulle. Huhtikuun Konkurssin jälkeen uusi alku -webinaarin ja toukokuun Fyysinen hyvinvointi -webinaarin puhujat täydentyvät myöhemmin. Saat päivitetyt tiedot suoraan sähköpostiisi, kun olet tehnyt ilmoittautumisen.

Saat yhdellä ilmoittautumisella Teams-linkin, jota kautta osallistutaan jokaiseen webinaarin. Voit halutessasi osallistua kaikkiin tai yksittäisiin webinaareihin.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tilaisuudet myös tallennetaan.

Ilmoittaudu >>