13.11.2021 klo 16:32
Uutinen

Palkintosadetta pikkujouluissa

12.11. varsinaisen kokouksen jälkeen juhlittiin Joensuun Yrittäjien pikkujouluja, jossa palkittiin ansioituneita yrittäjiä. Pekka Leppäkorvelle myönnettiin Yrittäjäristin timanttiristi 30 vuoden yrittäjäuran johdosta. Leppäkorven yritys Joen Raskashuolto korjaa sekä huoltaa raskasta kalustoa laajalti trukista traktoriin ja konelapiosta kaivinkoneeseen.

Vuoden maahanmuuttajayrityksenä palkittiin Erguner Oy – Marks Rock Club. Kyseessä on kaupungin ainut ei ketjuomisteinen yökerho ja tarjoaa muista vaihtoehdoista selvästi poikkeavan konseptin. Yritys toimii kannattavasti alan erittäin vaikeista ajoista huolimatta ja työllistää puolenkymmentä ihmistä.

Pienten yritysten sarjassa vuoden yrityksenä palkittiin Abuelos Oy – Ravintola la Barre. Yritys on tarjonnut vuosien varrella monenlaisille bändeille ja musiikkiryhmille mahdollisuuden päästä esiintymään live yleisölle. Koronan aikana he järjestivät keikkojen streemausta joka saavutti 4800 seuraajaa.

Suurista yrityksistä palkittiin Vatupassi Törmälä Oy – Konevuokraamo Vatupassi. Joensuulaisille tuttu yritys on palkittu myös euroopan parhaana pienenä konevuokraamona. Erinomaisena työnantajana ja joustavana asiakaspalvelijana tunnettu yritys on onnistunut kasvattamaan myös liikevaihtoaan loistavasti.

Joensuun Yrittäjien seuraava tapahtuma on kiipeilykokeilu 1.12. Vielä ennättää ilmoittautua mukaan!

Pikkujoulutunnelmia voit käydä katsomassa osoitteessa: https://www.evlaa.com/app/selections/31c35fcc-9151-4118-9ee9-819f7d3db668