KSY palkitut 2022
24.11.2022 klo 21:06
Uutinen

Parhaat palkittiin KSY:n syyskokouksessa

Keski-Suomen Yrittäjien syyskokous järjestettiin torstaina 24.11.2022 Juurikkasaaressa Säynätsalossa. Puheenjohtaja- ja hallitusvalintojen lisäksi ohjelmassa oli luottamushenkilöiden ja paikallisyhdistysten muistamisia.

Vuoden paikallisyhdistykseksi valittiin Jyväskylän Yrittäjät, joka on näkyvänä toimijana kehittänyt tiivistä kuntayhteistyötä ja järjestänyt jäsenistölleen monipuolisia tapahtumia.

-Näitä asioita ei tehdä yksin vaan tätä tehdään hallituksen ja toisten paikallisyhdistysten kanssa yhdessä. Kiitos yllätyksestä, kiitti Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja Jari Parkkisenniemi.

Myös luottamushenkilöiden parhaat jäsenhankkijoita muistettiin. Tasaväkisesti parhaina palkittiin tänä vuonna Korpilahden Yrittäjien puheenjohtaja Seppo Turunen ja Jämsän Yrittäjien puheenjohtaja Pasi Pohjoismäki.

Tänä vuonna jaettiin kaksi uutta erityiskunniamainintaa. Äänekosken Yrittäjät sai Yrittäjyyden Äänenkantaja -tunnustuksen aktiivisesta yrittäjyyden ja yrittäjien esilletuomisesta.

-Olipas upea juttu, kiitti Äänekosken Yrittäjien varapuheenjohtaja Jussi Kangas.

Vuoden Viestijänä palkittiin paikallisyhdistyksen toiminnan aivan uuteen vauhtiin polkaissut Laukaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Noora Kokko.

-Viime kertaisen kuntabarometrin tulokset antoivat sysäyksen, että jotakin pitää tehdä. Nyt meillä ilmestyy uutiskirje ja instagram-tili on aktiivinen, ja kaikki jäseniltä on kysytty kuulumisia puhelukierroksella.

Lämpimät onnittelut ja kiitokset hyvästä työstä kaikille!

Muita kiinnostavia aiheita