30.1.2020 klo 13:19
Uutinen

Parkissa saa persoona näkyä

Hämeenlinnassa Reskan kävelykadulle tammikuussa avattu PARKKI Business Park kokoaa yhteen niin yrittäjät kuin yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tavoitteena on saada kaikki yrittäjille suunnatut palvelut saman katon alle, oli kyse sitten koulutuksesta, tapahtumasta, neuvonnasta tai verkostoitumisesta.

PARKKI Business Park on paikka kehittyä yrittäjänä ja verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Parkin tavoitteena on edistää verkoston jäsenten liiketoimintaa ja menestymistä. Ajatuksena on luoda luova ja innovatiivinen ympäristö, joka tukee yrittäjää haasteissa ja innostaa verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa.

Yhteisömanageri Jenna Kankaanpää toivoo, että Parkista muodostuu yhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

– Täällä on paljon erilaisia ihmisiä ja persoona saa näkyä. Saa hiihtää villasukat jalassa ja kuunnella musiikkia.

Palveluita yritystoiminnan eri vaiheisiin

Parkin palvelut sopivat aloittelevalle, kasvavalle sekä uudistuvalle yritykselle. Parkista löytyy palveluita tukemaan yrityksiä jokaisessa vaiheessa. Saatavilla on esimerkiksi ohjausta aloittaville yrityksille ja mahdollisuus mentoriin, sekä neuvontaa myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi kasvaville yrityksille.

– Kahden vuoden tavoitteena on, että parkista on muodostunut avoin ja hyrisevä elinvoiman sydän Hämeenlinnaan. Tänne on helppo tulla, ihmiset tapaavat toisiaan, on helppo tehdä bisnestä, ja kaikki toimii iloisessa ja vastaanottavaisessa hengessä, Kankaanpää toteaa.

Parkin viralliset avajaiset ovat 2. huhtikuuta.

teksti: Hämeen Yritysviestintä/ Vera Wilen

kuva: Robin Karvonen