11.1.2021 klo 12:30
Uutinen

Peikko Groupin Topi Paananen on EY:n kasvuyrittäjäkilpailun voittaja

Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen on valittu Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2020 EY Entrepreneur of the Year -kilpailussa. Voiton myötä Paananen lähtee kisaamaan yrittäjyyden maailmanmestaruudesta myöhemmin tänä vuonna järjestettävään EY World Entrepreneur of the Year -kilpailuun, johon osallistuu yrittäjiä yli 50 maasta.

Topi Paananen valittiin Suomen Entrepreneur of the Year 2020 -voittajaksi 15. tammikuuta järjestetyssä finaalissa. Konsulttiyritys EY:n järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailua on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan, ja tänä vuonna siihen osallistui 54 suomalaista kasvuyritystä.

Topi Paananen on toiminut Peikossa erilaisissa johtotehtävissä vuodesta 2005 lähtien. Näiden 15 vuoden aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 200 miljoonaa euroa, josta orgaanista kasvua on ollut 95 prosenttia. Peikko on perustanut omat tuotantolaitokset 11 maahan, ja sillä on oma tekninen tuki sekä omat myyntitoiminnot yli 34 maassa, joissa se tarjoaa paikallista palvelua loppuasiakkailleen. Tämä pitkäaikainen kehitys on sisältänyt myös merkittäviä investointeja tutkimus- ja kehitystoimintaan sekä vahvaa panostusta rakentamisen vastuullisuuteen.

“Olemme erittäin kiitollisia tästä tunnustuksesta. Se osoittaa, että olemme yhtiönä kehittäneet toimintaamme oikeaan suuntaan palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä palkinto kuuluu koko Peikon tiimille, joka on myös viime vuonna saavuttanut poikkeuksellisen hienoja tuloksia yhtiön volyymien kasvattamiseksi ja kannattavuuden merkittäväksi parantamiseksi,” toteaa Topi Paananen, Suomen Entrepreneur of the Year 2020.

– – – – – – – – – –

Tiedote 11.1.2021

Lahtelaisen Peikko Groupin Topi Paananen on päässyt Suomen Entrepreneur of the Year -kilpailun finaaliin.

Kuka finalistiyrityksistä on seuraava Suomen Entrepreneur of the Year? Huikeasta finalistikymmeniköstä palkitaan myös vuoden perheyrittäjä, startup-kategorian voittaja sekä yleisön suosikki.

Finalistiyritykset:
Anne, Atte ja Reijo Karppinen, DYNASET (Ylöjärvi)
Annaleena Hakola, Hakola Huonekalu (Helsinki / Jurva)
Rafal Modrzewski, Iceye (Helsinki)
Topi Paananen, Peikko Group (Lahti)
Markku Tuomaala, Puuilo (Vantaa)
Ville Silvasti, Kuljetusliike Ville Silvasti (Jyväskylä)
Sami Marttinen ja Jiri Heinonen, Swappie (Helsinki)
Veli-Matti Kärkkäinen, Kesla (Joensuu)
Esko Mertsalmi ja Seppo Kolari, Unikie (Tampere)
Janne Poranen, Spinnova (Jyväskylä)