Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kesko Hyvä Teko lahjakortti
28.1.2024 klo 13:04
Uutinen

Perinteinen joulun lahjakorttikeräys yhteistyössä Lielahden Yrittäjien ja Kirkon Diakoniatyön kanssa tuotti lahjakortteja

Yhteistyön puroista kasvaa hyvän joki

Kiitos teille, Lielahden Yrittäjät. Saimme teiltä Harjun diakoniaan jaettavaksi joulun alla useita kymmeniä K-ryhmän lahjakortteja.

Maailman tilanne on muuttunut viime vuosina huomattavasti.  Nuo maailman tapahtumat vaikuttavat meidän jokaisen arkielämään päivittäin. Vaikeuksien edessä voi olla halu kääntää katse pois, mutta jokaisella on mahdollisuus myös vaikuttaa ja tehdä pienikin hyvä teko. Jokikin muodostuu pienistä puroista, jotka liittyvät yhteen.

Diakoniatyö on erityisesti niiden ihmisten auttamista ja kohtaamista, jotka ovat kaikista heikoimmassa asemassa yhteiskunnassamme, eivätkä syystä tai toisesta saa riittävästi tukea ensisijaisista palveluista. Kampanjanne helpotti monen alueen asukkaan taloudellista ahdinkoa joulun aikaan ja diakoniatyöntekijänä oli mukava mainita, että oman asuinalueen toimijat olivat mahdollistaneet tämän.

Harjun seurakunnan alueella asuu tällä hetkellä noin 51 000 ihmistä. Etenkin Lielahden alue on voimakkaasti kasvava lähivuosina. Harjun seurakunnan diakoniatyö tukee alueen asukkaita muun muassa tarjoamalla keskusteluapua ja palveluohjausta sekä joskus myös taloudellista tukea. Seurakunta haluaa kutsua ihmisiä yhteyteensä eri elämäntilanteissa ja löytämään yhteisön, jossa kokea ja jakaa yhdessä. Yksi muoto tästä työstä on yhteisöruokailut, joihin voi tulla nauttimaan yhteisen aterian huokeaan hintaan ja tapaamaan muita.  Voit seurata mitä muuta seurakunnassa Lielahden ja Harjun alueella tapahtuu Facebook- ja nettisivuiltamme. Tervetuloa mukaan!

Kiitos tästä yhteistyökumppanuudesta. Olemme myös kiitollisia luottamuksesta työtämme kohtaan. Toivotamme onnea ja menestystä vuoteen 2024! Lielahden alueen diakoniatyöntekijät, Pilvi ja Suvi-Sisko

Lahjoitus ja lahjoittajat

Keräys tuotolla hankittiin kymmenittäin K-ryhmän hyväteko -lahjakortteja. Nämä kortit jaettiin joulun alla ja jälkeen diakoniatyön kautta niitä tarvitseville.

  • ALL-Talotekniikka Oy
  • Tiitiset Oy
  • Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry
  • MainosModuli
  • Verhoiluliike M. Vartiainen
  • Posedo Oy
  • Lielahden Yrittäjät ry