23.11.2017 klo 20:57
Uutinen

Petri Salminen jatkaa Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana

Keski-Suomen Yrittäjät ry kokoontui 23.11. Karstulan Wanhat Wehkeet -tiloihin viettämään vuosittaista syyskokousta.

Keski-Suomen Yrittäjät ry kokoontui 23.11. Karstulan Wanhoihin Wehkeisiin viettämään vuosittaista syyskokousta. Upeassa miljöössä järjestetty syyskokous valitsi tulevan kauden puheenjohtajiston sekä hallituskokoonpanon ja linjasi toimintasuunnitelman.

Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi syyskokouksessa valittiin yksimielisesti Petri Salminen. Salminen aloittaa tammikuussa jo kolmannen kautensa Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajana.

– On luonnollisesti hieno tunne, että keskisuomalaiset yrittäjät luottavat minuun puheenjohtajana ja ovat antaneet vahvan valtakirjan työn jatkamiselle myös ensi vuodeksi. Koko nyt valittu hallitus on erittäin ammattitaitoinen ja yrittäjyyttä laajasti edustava, joten odotan innolla myös tulevaa vuotta, Salminen kommentoi.

– Viimeisten parin vuoden aikana olemme viilanneet asiakaskokemustamme, palvelutarjontaamme ja koneistoamme entistäkin parempaan iskuun, jotta pystymme vastaamaan erilaisten jäsenyrittäjiemme tarpeisiin. Koko Keski-Suomen Yrittäjien joukkue luottamushenkilöistä palkattuun henkilöstöömme on tehnyt työtään tinkimättömästi ja sydämellä. Tuloksia tehdystä työstä on jo näkyvissä, mutta valmiita emme vielä ole. Toiminnan kehittämistä on siis edelleen syytä jatkaa, Salminen jatkaa.

– Maakuntauudistus ja muuttuva maailma haastavat yritysten toimintaympäristöä ja myös Keski-Suomea maakuntana. Olemme jo vuosia tehneet tiivistä ja tuloksekasta yhteistyötä esimerkiksi kauppakamarin ja MTK:n kanssa useilla eri alueilla. Haluaisinkin nähdä, että tätä yhteistyötä edelleen kehitetään. Nyt yhteiskunnallisten uudistusten keskellä olisi oivallinen hetki koota elinkeinoelämän keskeiset toimijat yhteen ja rakentaa yhteistä yritysten ja elinkeinoelämän Keski-Suomi visiota. Vision tulisi koota yhteen eri toimijoiden tavoitteita ja tulevaisuudenkuvia, jotta näitä pystytään yhdessä tuloksekkaasti edistämään. Tässä työssä näkisin mielelläni mukana myös esimerkiksi JES:n (Jyväskylä Entrepreneurship Society) ja peliosuuskunta Expan kaltaisia tuoreempia toimijoita. Kasvun maakunta rakentuu jatkossakin yhteistyölle ja yhteisille tulevaisuuden tavoitteille, Salminen linjaa.

Syyskokous valitsi Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtajiksi Kari Kivisaaren ja Tapu Holttisen.

– Työ jatkuu siitä mihin se jäi. Paljon asioita uudistettiin tänä vuonna ja sama tahti jatkuu ensi vuodelle. Toimiston henkilöiden kanssa kehitetään paljon uutta ja mielenkiintoista sisältöä. Pyritään saamaan Keski-Suomen Yrittäjistä entistäkin houkuttelevampi järjestö, Kivisaari kommentoi.

– Innostuneet tunnelmat. Koen, että ensi vuonna meidän tärkeimpiä tehtäviä on Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen uudistuksen entistäkin pidemmälle vieminen ja järjestön entistä iskukykyisemmäksi tekeminen. Toisaalta haluan viedä eteenpäin myös sitä, miten näymme ulospäin ja miten mahdollistamme liiketoiminnan kehittämisen Keski-Suomessa. Ehdottomasti haluan myös korostaa, että kaikki yrittäjyys on arvokasta, Holttinen kommentoi.

Kokonaisuudessaan Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen kokoonpano näyttää kaudella 2018 seuraavanlaiselta:

Petri Salminen puheenjohtaja, Tapu Holttinen varapuheenjohtaja, Kari Kivisaari varapuheenjohtaja.

Hallituksen jäsenet: Kimmo Valkeinen, Maria Kokko, Seija Kiiskilä, Ilkka Kemppainen, Tapani Paasu, Aki Teiskonen.

Varajäsenet: Johanna Soilu, Simo Aitto-oja, Petri Laaksonen, Hannu Oinonen.

Vuoden 2018 toimintasuunnitelma on täynnä vauhtia

Syyskokouksessa vahvistettiin myös vuoden 2018 toimintasuunnitelma. Keski-Suomen Yrittäjien vuoden 2018 teema on #KasvunMaakunta – Omistajat työn äärellä. Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen odottaa innolla alkavaa vuotta.

– Panostamme Keski-Suomen Yrittäjissä ensi vuonna yrittäjien liiketoimintaverkostoihin. Menemme business-kärki edellä niin tapahtumissa ja koulutuksissa kuin vaikuttamistyössäkin. Käynnissä oleva nousukausi ei saa jäädä vain suhdannevetoiseksi, rakenteellisiin ongelmiin on löydettävä ratkaisuja. 2018 on meille juhlavuosi. Keski-Suomen Yrittäjät täyttää 80 vuotta, minkä kunniaksi haluamme nostaa esiin keskisuomalaista omistajuutta eri näkökulmista – upeita yrittäjätarinoita on siis luvassa.

Lisätiedot:

Petri Salminen, petri.salminen@salminen-tikka.fi, p. 0400 608 812

Sanna-Mari Hynninen, sanna-mari.hynninen@yrittajat.fi, p. 050 563 7780