4.1.2017 klo 10:39
Uutinen

Pienet yritykset mukaan suureen juhlavuoteen

Vuoden 2017 alussa avautui pienyrityksille mahdollisuus osallistua Suomi 100 -juhlavuoteen. 100 hyvää Suomesta -pienyritysmallissa haetaan sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea.

Yritykset ovat monin tavoin mukana Suomen suuressa vuodessa. Suomi 100 -ohjelmassa on lukuisia yritysten toteuttamia hankkeita. Monet yritykset ovat myös yhteistyökumppaneina tukemassa ohjelmahankkeita. Vuoden 2017 alussa avautui pienyrityksille suunnattu yhteistyömalli, joka on jatkoa vuonna 2016 toteutetulle yritysyhteistyön mallille.

– 100 hyvää Suomesta -mallin kautta voimme tuoda hienojen suomalaisten pienyritysten osaamista koko kansan tietoisuuteen. Ennen kaikkea odotamme mukaan tuotteita ja palveluja, joilla on katse tulevaisuudessa ja jotka kertovat rohkeasta yrittäjyydestä, Suomi 100:n pääsihteeri Pekka Timonen viitoittaa.

Tuotteella tai palvelulla, jolle voidaan myöntää virallinen Suomi 100 -tunnus, on oltava tausta tai tarina, joka perustelee sen valinnan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tuotteeksi. 100 hyvää Suomesta -malli toteutetaan yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen Yrittäjien kanssa.

– Myös suuri yleisö pääsee mukaan äänestämällä omia suosikkejaan yritysten tekemien ehdotusten joukosta. Yleisöäänestys avautuu 15.2.2017 ja jatkuu aina helmikuun loppuun asti. Sata ensimmäistä tuotetta tai palvelua, jotka keräävät vähintään sata ääntä, saavat käyttöönsä Suomi Finland 100 -tunnuksen, markkinointikoordinaattori Heidi Ketola Suomi 100 -sihteeristöstä selvittää.

Pienyritykset voivat hakea mukaan yhdellä tuotteella tai palvelulla 3.1.-31.1.2017 osoitteessa 100hyvaasuomesta.fi.

>>> Lue lisää yritysten pääsystä mukaan Suomi 100:an

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi