Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvissa vasemmalta : Sampsa Koskelainen, Mona Vesterinen, Pekka Vesterinen ja Juha Wickman. Sekä Mona ja Rico
21.3.2024 klo 23:18
Uutinen

Pika-Lasin 55-vuotista taivalta juhlittiin Afterworkin merkeissä

Vuoden ensimmäinen Keravan Yrittäjien Afterwork tilaisuus oli Pika-Lasi Oy:n tiloissa, samalla kuultiin kiehtovia tarinoita yrityksen historiasta ja tutustuimme yrityksen nykyiseen toimintaan. Tiesitkö että on olemassa itsestään peseytyviä ikkunalaseja?

Kiitos Pika-Lasin porukoille mukavasta illasta.

Takahuoneessa oli tiukat flipperimatsit. Ehkä ensi kerralla on tanssit, sillä takahuoneessa oli myös hieno jukeboxi.

Pika-Lasin lasipalvelut ja lasituotteet – Kerava

Keravalta, saman katon alta löydät sekä nykyaikaisen lasiverstaan että peili- ja taidelasimyymälän. Pika-Lasi tarjoaa kattavan valikoiman lasipalveluita sekä lasituotteita. Pika-Lasi palvelee yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita joustavasti ammattitaidolla, aina suunnittelusta toteutukseen asti.

​Kysy saunan lasituksista, terassilaseista tai vaikkapa tiffanylaseista ja koristelasituksista. Pika-Lasin vahvuus piilee kokemuksessa, monipuolisuudessa ja joustavuudessa.

​Saat Pika-Lasin kautta monipuoliset lasituspalvelut ja peilit sekä julkisiin tiloihin että yksityisiin koteihin. Pika-Lasi laittaa lasituksen kuntoon uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Yritys on myös täyden palvelun autolasikorjaamo – tuulilasit ja auton lasit vaihdetaan tai korjataan vankalla kokemuksella.

Lisätietoja Pika-Lasi Oy:n nettisivuilta

Pika-Lasi Oy