20.8.2018 klo 09:58
Uutinen

Pikkuyrittäjät palkitaan Yhdysvalloissa – jo 25 000 lasta mukana ohjelmassa

Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjät-ohjelma palkitaan kansainvälisellä tunnustuksella Yhdysvalloissa.

Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjät-ohjelma palkitaan Gold Global Best Award -tunnustuksella Yhdysvalloissa lokakuussa.

IPN (International education business Partnership Network) on maailmanlaajuinen, yleishyödyllinen verkosto, joka on yli 20 vuoden ajan edistänyt työelämätaitojen oppimista ja opettamista kouluissa. IPN järjestää kahden vuoden välein Global Best Award -kilpailun, jonka palkintogaala pidetään Houstonin avaruuskeskuksessa USA:ssa, 19. lokakuuta.

Pikkuyrittäjät palkitaan Euroopan parhaana (Gold Global Best Award) kategoriassa Yrittäjyys ja yrittäjämäiset taidot. Samalla Pikkuyrittäjät on tässä kategoriassa ehdolla koko maailman parhaaksi, yhdessä muiden maanosien voittajien kanssa.

Kaikkiaan kilpailun kategorioita on kuusi ja gaalan päätteeksi palkitaan maailman paras yrittäjyyskasvatusohjelma/-innovaatio. Global Best Overall Awardin tavoittelussa on mukana myös Pikkuyrittäjät.

– Jo 25 000 lasta on päässyt mukaan innostavaan Pikkuyrittäjät-ohjelmaan, joka on saanut vahvan jalansijan kouluissa ympäri maata. On upeaa päästä esittelemään suomalaista koulutusinnovaatiota yhdessä koko tiimimme kanssa Houstoniin lokakuussa, kertoo Pikkuyrittäjien Mikko Nurminen.

Pikkuyrittäjät edusti Suomea samaisessa kilpailussa myös kaksi vuotta sitten.

Pikkuyrittäjät on alakouluille suunnattu 18 tunnin maksuton opinto-ohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman Pikkuyrityksensä. Ohjelman aikana lapsia kannustetaan ja innostetaan olemaan rohkeita ja kokeilemaan uutta. He tunnistavat omat vahvuutensa, hyödyntävät tietonsa ja uskaltavat yrittää.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Pikkuyrittäjät