8.1.2021 klo 13:48
Uutinen

Pohjois-Karjalan Yrittäjien Vaikuttajaseminaarissa palkittiin aktiivisia paikallisyhdistyksiä

Outokummun Yrittäjät ja Tohmajärven Yrittäjät palkittiin Vuoden paikallisyhdistys -palkinnoilla ja Joensuun Yrittäjät huomioitiin Vuoden koronateko -palkinnolla.

Molemmat paikallisyhdistykset ovat järjestäneet kuntapäättäjätapaamisia korona vuoden aikana ja tehty kuntavaikuttamistyö on edistänyt yrittämisen edellytyksiä niin Tohmajärvellä kuin Outokummussakin. Palkitut yhdistykset ovat järjestäneet erilaisia tapahtumia jäsenilleen, sekä aktiivisesti olleet yhteydessä jäseniin lähettämällä uutiskirjeitä sekä olleet näkyvästi esillä Facebookissa. Outokummun Yrittäjät ja Tohmajärven Yrittäjät ovat onnistuneet mukauttamaan toimintansa korona-aikana.

Vuoden Paikallisyhdistys alle 100 jäsenen sarjassa on Tohmajärven Yrittäjät ry

Tohmajärven Yrittäjät on aktiivisella otteella heti kevään kuntabarometrin jälkeen käynyt yhdessä kunnan kanssa läpi barometrin tuloksia ja miettineet, miten kunnan yrittäjämyönteisyyttä voisi parantaa. Tohmajärven Yrittäjät ovat yhdessä kunnan kanssa pohtineet tyhjilleen jäävän koulukeskuksen uusiokäyttöä jopa yritystarkoitukseen.

Tohmajärven Yrittäjät järjestivät elokuussa perhetapahtuman, sekä yhdessä kunnan kanssa hämärätorin. Joulunavauksen he toteuttivat koronasta johtuen pienemmin haastamalla yrittäjät, kunnan ja yhdistykset tekemään taajamaan jouluikkunoita omiin tai tyhjiin kiinteistöihin. Tapahtuma oli menestys.

Koronan ensimmäisen aallon aikana Tohmajärven Yrittäjien hallituksen jäseniä päivysti puhelimen päässä tarjoten apua yrittäjille. He eivät jättäneet ketään yksin.

Jäsenistön suuntaan tapahtumia on hoidettu myös Teamsin välityksellä.

Vuoden Paikallisyhdistys 100 – 200 jäsenen sarjassa on Outokummun Yrittäjät ry

Outokummussa yhteistyö on sujuvaa. Outokummun kaupunki, Outokummun Teollisuuskylä, Business Joensuu ja yrittäjäyhdistys pitävät tiiviisti yhteyttä.

Outokummun Yrittäjät järjestivät yrittäjän päivänä 5.9. avoimen tapahtuman yrittäjyydestä kiinnostuneille. Joulukuussa Outokummun Yrittäjät tempaisivat Kaunein Jouluikkuna-kilpailun Outokummun keskustan elävöittämiseksi ja kaupallisen joulun edistämiseksi, sekä tyhjien liiketilojen mukaan ottaminen organisoitui yhdistyksen avulla.

Outokummun Yrittäjät ovat olleet aktiivisessa roolissa kaupungin pääkadun Kummunkadun uudelleen rakentamisessa ja suunnitteluun osallistumisessa. Remontin avulla parannettiin merkittävästi kivijalkamyymälöiden toimintaedellytyksiä.

Tämän lisäksi Outokummun Yrittäjät ovat aktiivisesti tiedottaneet tukiasioista jäsenilleen.

Joensuun Yrittäjät huomioitiin Vuoden koronateko -palkinnolla

Pohjois-Karjalan Yrittäjät palkitsivat Joensuun Yrittäjät Vuoden koronateko -palkinnolla. Joensuun Yrittäjät perustivat Siun Kaupan, joka on on koko Pohjois-Karjalan yhteinen verkkokauppa, josta voit ostaa lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Joensuun Yrittäjät ovat ylpeitä maakuntamme monista upeista palveluista ja tuotteista, joten he rakensivat yhteisen verkkokaupan niiden esille nostamiseksi ja tukemiseksi. Erityisesti he haluavat auttaa pieniä yrityksiä, joilla ei ole resursseja omaan verkkokauppaan.

Siun kauppa on löytyy osoitteessa www.siunkauppa.fi

Palvelun takana on voittoa tavoittelematon Siun kauppa Oy, jonka perustajina ovat mm. Joensuun Yrittäjät ry, Joensuun Nuorkauppakamari, Business Joensuu ja kaikki Pohjois-Karjalan kunnat. Siun kauppaan liittyminen on yrityksille maksutonta.

Lisätietoja:
Merja Blomberg
toimitusjohtaja
050 367 5194