30.3.2017 klo 15:50
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Vuoden nuori yrittäjä on Takuullecom Oy:n Niklas Nukari

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuoreksi yrittäjäksi 2017 on valittu Takuullecomin yrittäjä Niklas Nukari. Myös nimellä Autolle.com tunnetun yrityksen päätoimiala on henkilöautojen ja moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa. Yrityksellä on ikää kolme vuotta ja sen toimintaa on kehitetty vauhdilla. Yrityksen toiminta-ajatus on alkumetreiltä asti ollut innovatiivinen. Yrityksellä on verkkokauppa aina tilauksesta kaupantekoon ja maksuun asti. Auto toimitetaan asiakkaalle kotiin, missä asiakas voi koeajaa sen ennen kaupantekoa. Palvelu on siis tuotu suoraan asiakkaan luokse, eikä hänen tarvitse itse lähteä kotoaan autokaupalle.

Yrityksen palvelu on laajentunut kolmessa vuodessa hurjasti. Alussa lähdettiin liikkeelle pelkällä autokaupalla, mutta nyt asiakkaalla on saatavilla suuri joukko erilaisia lisäpalveluita autonoston lisäksi. Näihin lisäpalveluihin kuuluu esimerkiksi A-Tieturva, A-Turva sekä A-Tarkastus. Yritys investoi toimintaansa viime vuonna paljon ja jatkaa samaan malliin myös tänä vuonna. Oulussa aloitti maaliskuussa 6 uutta myyjää ja kansainvälisyyttä on haettu Saksasta, Ruotsista ja Virosta.

Valintaraati perustelee voittajan valintaa muun muassa sillä, että yrityksellä on monipuoliset markkinointitavat, niistä kuitenkin näkyvin on somekanavien hyödyntäminen. Vasta 24-vuotias Nukari on onnistunut rakentamaan 25 miljoonaa liikevaihtoa tekevän yrityksen, joka työllistää Suomessa yli 60 työntekijää. Yritys on yksi Suomen nopeimmin kasvavia yrityksiä. Vuoden nuori yrittäjä –kilpailuun kuuluneessa yleisöilmianto vaiheessa Nukaria sai eniten ilmiantoja Vuoden nuoreksi yrittäjäksi.

Nukarilta suurin kiitos kuuluu omalle tiimille sekä asiakkaille: ”En mitenkään olisi pystynyt tähän yksin. Meidän tiivis ja ammattitaitoinen porukka on menestyksemme taustalla ja heille olen suurimman kiitoksen velkaa! Aiomme jatkossakin panostaa siihen, että tiimimme koostuu huipputyypeistä jotka ovat valmiita rakentamaan suuria juttuja yhdessä! Mahtavinta on se, miten asiakkaat ovat ottaneet konseptimme vastaan! Suuret kiitokset kuuluu ehdottomasti maailman parhaimmille asiakkaille luottamuksesta sekä kiinnostuksesta tuotteitamme kohtaan!

Kuvassa Vuoden nuori yrittäjä Niklas Nukari ja kuvaajana toiminut Juho Tauriainen.

Lisätietoja: PPY Nuoret Yrittäjät koordinaattori Milla Raappana p. 050 395 9877