30.8.2021 klo 15:05
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät hakee projektipäällikköä määräaikaiseen Hyvä Pomo -hankkeeseen!

Oletko sinä tuleva projektipäällikkömme?

ESR–rahoitteinen Hyvä Pomo – hanke tukee alueemme yrittäjyyttä. Hanke keskittyy yritysten henkilöstöjohtamisen tukemiseen. Hankkeen tarkoituksena on parantaa yritysten henkilöstöjohtamisen käytänteitä ja toimintatapoja asiantuntijapalveluiden ja avoimien koulutustilaisuuksien avulla. Lisäksi hankkeessa edistetään HR-osaamista yrityksissä kohtauttamalla samassa tilanteessa olevia yrityksiä, jotka voivat harkita yhteisen HR-resurssin ottamista, tai opastamalla yrityksiä hyödyntämään HR-as-a-service –palveluita. Projekti kestää 30.5.2023 asti.

Tehtäviin kuuluu hankkeen koordinointi ja projektipäällikön tehtävät hankesuunnitelman mukaisesti.

Hakijalta odotetaan kokemusta kehittämistehtävistä. Toivomme projektipäälliköltä tuntemusta yrittäjyydestä ja kokemusta EU-hankkeiden vetämisestä. Arvostamme, jos sinulla on hyvät verkostot, osaat viestiä ja hallitset myös somen. Työ edellyttää matkustamista, joten oma auto on välttämätön. Työsuhteessa noudatetaan joustavia työaikoja.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on jäsenmäärältään alueellamme suurin elinkeinoelämän järjestö, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 27 paikallisyhdistyksestä ja 4100 yrittäjäjäsenestä ja toimistollamme yrittäjiä palvelee 8 hengen organisaatio. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike, että vaikuttava ja arvostettu toimija.

Lisätiedot: Marjo Kolehmainen, p. 050 5277 288 tai marjo.kolehmainen@yrittajat.fi
Hankkeeseen voi tutustua tästä linkistä: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/pohjois-pohjanmaan-yrittajat/pohjois-pohjanmaan-yrittajien-toiminta//a/henkilostojohtam…

Käytämme valinnoissa apuna mahdollisesti rekrytointipalvelu- tai vastaavia toimijoita.

Pyydämme edellä mainittuihin avoimiin paikkoihin vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen maanantaihin 13.9.2021 mennessä osoitteeseen: marjo.kolehmainen@yrittajat.fi