2.5.2019 klo 10:50
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät hakee projektipäällikköä määräaikaiseen Kasvun Kartta hankkeeseen!

Oletko sinä tuleva projektipäällikkö?

ESR–rahoitteinen Kasvun Kartta- hanke tukee alueemme kasvuyrittäjyyttä ja auttaa yrittäjiä verkostoitumaan, löytämään paremmin alueen yrittäjille suunnatut kehittämispalvelut ja parantaa yritysten osaamista, hyvinvointia ja jaksamista. Projekti kestää 30.4.2021 asti. Tehtäviin kuuluu hankkeen koordinointi ja projektipäällikön tehtävät hankesuunnitelman mukaisesti.

Hakijalta odotetaan kokemusta kehittämistehtävistä. Toivomme projektipäälliköltä tuntemusta yrittäjyydestä ja kokemusta EU-hankkeiden vetämisestä. Arvostamme, jos sinulla on hyvät verkostot, osaat viestiä ja hallitset myös somen. Työ edellyttää matkustamista, joten oma auto on välttämätön. Työsuhteessa noudatetaan joustavia työaikoja.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on jäsenmäärältään alueellamme suurin elinkeinoelämän järjestö, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 27 paikallisyhdistyksestä ja 4100 yrittäjäjäsenestä ja toimistollamme yrittäjiä palvelee 6 hengen organisaatio. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike, että vaikuttava ja arvostettu toimija.

Lisätiedot:
Marjo Kolehmainen, p. 050 5277 288 tai marjo.kolehmainen@yrittajat.fi

Käytämme valinnoissa apuna mahdollisesti rekrytointipalvelu- tai vastaavia toimijoita.Tehtävän täyttäminen edellyttää lopullista rahoituspäätöstä.

Pyydämme edellä mainittuihin avoimiin paikkoihin vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen perjantaihin 17.5.2019 mennessä osoitteeseen: marjo.kolehmainen@yrittajat.fi tai postitse: Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Isokatu 4, 90100 OULU.