14.6.2019 klo 10:01
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien nimikkoyrittäjät & kansanedustajat – Viestiä suoraan yrittäjän arjesta!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ovat nimenneet nimikkoyrittäjät niitä toivoneille alueen kansanedustajille. Näin toimien toiminta on konkreettista ja tuloksellista. Nimikkoyrittäjä auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien nimikkoyrittäjät ja kansanedustajat
tästä PDF iconnimikkoyrittajat_2019_julkinen.pdf

Nimikkoyrittäjät toimivat kansanedustajan oman vaalipiirin alueella.

– Nimikkoyrittäjän tehtävä on kertoa yrittäjän arjesta ja elämästä. Nimikkoyrittäjät välittävät edustajille myös tärkeää tietoa yrittäjien ajankohtaisista asioista edustajan vaalipiirin alueella, sanoo puheenjohtaja Jussi Riikonen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjistä.

Yrittäjän ja kansanedustajan yhteydenpidon ja vuoropuhelun on tarkoitus olla tiivistä ja sen on määrä kestää koko vaalikauden ajan.

– Yritysten pärjääminen on koko Suomen etu. Yritykset ovat Suomen vahvuus ja tukijalka, sillä ne luovat työtä ja kasvua. Viime vuosina valtaosa uusista työpaikoista on syntynyt nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Nimikkoyrittäjänä toimimalla myös yrittäjä pysyy erittäin hyvin ajan tasalla siitä, mitä yrittäjiä koskevassa päätöksenteossa tapahtuu.

Nimikkoyrittäjäkonsepti on jatkoa Suomen Yrittäjien #Kasva Suomi -eduskuntavaalikampanjalle. Suomen Yrittäjät aloitti nimikkoyrittäjätoiminnan viime vaalikaudella.

Kansanedustaja Mari-Leena Talvitie halusi itselleen nimikkoyrittäjän ja tähän tehtävään nimettiin Jonna Muurinen Kuulu Oy:stä. ”Olen innoissani yhteistyöstä ja uskon vuorovaikutuksen voimaan. Yrittäjältä saan konkreettista käytännön tietoa, joka on arvokasta pääomaa kansanedustajan työssä”, toteaa Talvitie.

”Konsepti on loistava – nämä ovat meille yrittäjille tärkeitä vaikuttamisen paikkoja, tässä pääsee konkreettisesti kertomaan, keskustelemaan ja mahdollisesti jopa työstämään juuri niitä asioita, joilla on arjessa eniten arvoa. Olen todella iloinen mahdollisuudesta”, toteaa Muurinen.

Lisätietoja:

Jussi Riikonen, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja, p. 040 3100 501.
Mari-Leena Talvitie, p. 09 432 3175
Jonna Muurinen, p. 040 757 4736
Kirsi Anttila, järjestöpäällikkö Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, p. 0500 685 148

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät noin 650 000 henkilöä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö, jonka alueella on n. 4100 yritysjäsentä.