11.6.2021 klo 13:10
Uutinen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2021 on Lapkaaran Arto Kankaala

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä tittelin sai tänä vuonna oululainen 30-vuotias Arto Kankaala, hän toimii yrittäjänä Lapkaarassa. Myös nimellä S&A Kankaala Oy tunnettu Lapkaara on täyden palvelun autotalo. Yrityksestä löytyy niin korjaamopalvelut, katsastukset, pinnoitukset & pesut, hinaus- ja noutopalvelut kuin rengashotellikin. Lähes kaikki palvelut mitä autosi voi siis tarvita. Arto Kankaala osti 20 vuotta toimineen yrityksen puolisonsa kanssa vajaa viisi vuotta sitten. Siitä lähtien yritystä on kasvatettu tehokkaasti, monipuoliset palvelut tarjoavaksi yritykseksi. Hyvällä asiakaspalvelulla on ollut tässä tärkeä rooli ja palaute on ollut rohkaisevaa.

Toimintaa on laajennettu mm. uusilla toimitiloilla ja yrityskaupoilla, eikä edes koronavuosi ole hidastanut vauhtia. Lapkaara on aukaisut vastikään korjaamopalvelut Motonet-liikkeen yhteyteen Oulun Ritaharjuun. Tarkoitus on avata korjaamot myös muiden Motonet-myymälöiden yhteyteen Oulussa. Yrityksen liikevaihto tulee tuplaantumaan tänä vuonna.

Vastoinkäymisiäkin on ollut, Arto Kankaalalla on taustalla aivovamma ja hän sairastaa Ms-tautia. Vastoinkäymisistä huolimatta Kankaalalla on arvot kohdillaan. Vaikka yrittäjyys on hänelle elämäntapa, perhe on kuitenkin tärkein ja Kankaala haluaa viettää mahdollisimman paljon aikaa kahden pienen lapsensa kanssa. Perhe ja lapset tuovatkin hyvän vastapainon yrittäjyyteen.

Arto Kankaala halua samalla kiittää koko Lapkaaran huippu henkilökuntaa sekä kaikkia asiakkaita. ”Osaava ja motivoitunut henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara” Kankaala korostaa.

Lisätietoja valinnasta Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät:

Milla Raappana, p. 050 395 9877
Paula Pihlajamaa p. 050 4399 808.

Lisätietoa yrityksestä:
Lapkaara Arto Kankaala, p. 040 838 4959