12.3.2020 klo 10:37
Uutinen

Polkuautotehtaalta sujuvampaan työhön

Vanaja Koulutus Oy ja Lean Learning Center järjestävät yhteistyössä käytännönläheisen koulutuksen, jossa opitaan havaitsemaan työssä onnistumista haittaavia asioita ja otetaan ensimmäiset askeleet kohti laadukasta ja tuottavaa työntekoa. Opit tuodaan käytäntöön polkuautotehtaalla.

teksti ja kuvat: Sara Seppälä

– Polkuautoja kasatessa osallistuja ymmärtää, mikä merkitys pienillä asioilla on kokonaisuuden kannalta. Jos yksikin polkuauton osa on väärässä paikassa, koko prosessi tökkii ja hommat hidastuvat, toteaa Lean-valmentaja Juha Laitsaari.

Sujuva työ -koulutuksen ajatus on, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Siksi koulutus sopii koko henkilöstölle. Jo koulutuksen aikana osallistuja huomaa parannuksia omissa työtavoissaan.

Yritykset kertovat tulevien koulutuksien ajankohdista myöhemmin.

Lisätietoja:

  • Peter Kanerva GSM 050 408 8070
  • Juha Laitsaari GSM 050 330 2032

edit 12.3. kello 17.20 jutusta poistettu tiedot koulutuksen esittelyyn liittyvästä tapahtumasta, koska järjestäjä ilmoitti siirtävänsä sitä koronan vuoksi.

kuvateksti: Sujuva työ -koulutuksessa jokainen oppii löytämään oman työnsä kipupisteet ja saa avaimet kohti sujuvampaa työnteon mallia.