Porin Yrittäjät palkittavat syksy 2021
19.11.2021 klo 11:59
Uutinen

Porin Yrittäjät palkitsee jäsenistöään – Vuoden yrittäjäperhe, nuori yrittäjä ja yksinyrittäjä on nyt valittu

Porin Yrittäjät ry. valitsee jäsenyritystensä keskuudesta vuosittain Porin vuoden nuoren yrittäjän, yksinyrittäjän sekä yrittäjäperheen. Valinta tapahtuu kaksivaiheisesti: ensin jäsenille lähetetään kysely, johon vastaamalla voi ehdottaa yrityksiä palkittaviksi. Toisessa vaiheessa yhdistyksen hallitus käy ehdotukset läpi, puntaroi vaihtoehtoja ja tekee valinnat.

Porin vuoden nuori yrittäjä: Jan Ahola, Teollisuuskymppi

Teollisuuskymppi on teollisuuden kunnossapitoon sekä kiinteistöteknisiin palveluihin keskittyvä yritys. Teollisuuskympin toiminta jakautuu pääosin kolmeen osa-alueeseen: teollisuuden kunnossapitoon, kiinteistöteknisiin palveluihin ja laitetilahuoltoon. Kunnossapitoon kuuluvat mekaaniset asennustyöt, teollisuuden purku-, ylläpito- ja huoltotyöt sekä projektien suunnittelu- ja valvontatyöt. Kiinteistöteknisiin palveluihin puolestaan huolto-, suunnittelu- ja valvontatyöt sekä kiinteistötekniset ratkaisut ja palvelut. Laitehuoltoon taas laitetilarakentaminen, ylläpito- ja ennakkohuollot, energia- ja elinkarisuunnittelu, muut suunnittelu- ja valvontatyöt sekä tekninen siivous.

Teollisuuskymppi toimii Porista käsin koko maassa, päivittäin myös Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Tervettä kasvua on havaittavissa, kehitystyö pysyy vauhdissa mukana, Jan Ahola sanoo.

Porin vuoden yksinyrittäjä: Kati Koivisto, Tanssikoulu Happy Dance

10 vuotta toiminut Happy Dance osoitti innovatiivisuutensa koronan aikana aloittamalla ensin sosiaalisessa mediassa livetanssitunnit ja sen jälkeen investoimalla kunnon laitteistoihin ja muutti siten koko toimintaansa. Nyt livelähetykset ovat pysyvä osa tanssikalenteria ja osallistujia on Suomen rajojen ulkopuoleltakin. Itselleni tämä palkinto tuntuu todella hienolta. Massiivinen muutos ja siinä lopulta onnistuminen antaa valtavasti luottamusta yrittäjänä, Kati Koivisto pohtii.

Porin vuoden yrittäjäperhe: Perhe Vuorsola, Vuorsola Oy

Nostoihin ja erikoiskuljetuksiin erikoistunut Vuorsola Oy on ollut pitkään palkittavien äänestyksessä mukana. Yritys palvelee pääosin teollisuutta niin sisä- kuin ulkotiloissa. Koska kyseessä on erikoisosaaminen, myös kalusto on talon sisällä suunniteltua. Yrityksen asennuskäyttöön suunnitellut erikoisnosturit sopivat esimerkiksi tiukkoihin paikkoihin erilaisissa kohteissa, kun taas mittaluokassa valtavat kuljetusyhdistelmät pystyvät kuljettamaan massiivisia kuormia. Näistä tuorein on Kemin sellutehtaiden päälaitteiden kuljetus. Vuorsola Oy:n projekteja tehdään paljon myös Ruotsissa. Vuorsola on kasvattanut kuluvalla tilikaudella toimintaansa noin 20 prosenttia.

Porin Yrittäjät ry. ojentaa palkinnot omassa syyskokouksessaan keskiviikkona 24.11.2021 Mekanissa.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Porin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Mikko Sundell, Vuorsola Oy:stä Suvi Vuorsola, Satu Vuorsola, Mikko Vuorsola, Tanssikoulu Happy Dancen yrittäjä Kati Koivisto, Teollisuuskympin yrittäjä Jan Ahola ja Porin Yrittäjien varapuheenjohtaja Kari Varis.

Lisätietoja:

Porin Yrittäjät ry.

Kari Varis, varapuheenjohtaja

puh. 040 506 9855

Teollisuuskymppi

Jan Ahola, yrittäjä

puh. 044 700 6222

www.teollisuuskymppi.fi

Tanssikoulu Happy Dance

Kati Koivisto, yrittäjä

puh. 044 291 9054

www.happydance.fi

Vuorsola Oy

Mikko Vuorsola, toimitusjohtaja

puh. 0400 307 223

www.vuorsola.fi