24.11.2023 klo 19:16
Uutinen

Porin Yrittäjät palkitsee vuoden 2023 ansioituneita yrittäjiä – yksinyrittäjän, yrittäjäperheen ja nuoren yrittäjän

Porin Yrittäjät palkitsee vuosittain vuoden yrityksen, yksinyrittäjän, nuoren yrittäjän ja perheyrityksen. Edellä mainituista vuoden yritys ja vuoden nuori yrittäjä -palkinnot on luovutettu jo aiemmin, vuoden yritys palkinto luovutettiin Porin päivänä Porispere Oy:lle ja vuoden nuori yrittäjä palkinto luovutettiin Suomi Areena -tilaisuuden yhteydessä Jussi Pirhoselle, Tovari Oy.

Nyt on vuorossa siis vuoden yksinyrittäjät ja -perheyritys -palkinnot. Vuoden yksinyrittäjänä 2023 palkitaan Kaisa Löfgren, Succee Oy, tapahtuma-alan monitaitaja. Vuoden perheyrityksenä 2023 palkitaan paikallinen rengasalan toimija, Lepistön perheen TH-Kumi Oy.

Vuoden Nuori Yrittäjä 2023: Jussi Pirhonen, Tovari Oy

Jussi Pirhonen, 35-vuotias markkinoinnin edelläkävijä, toimii toisena yrittäjänä ja omistajana Tovari Oy:ssä. Tovari Oy on 9-vuotias moderni ja rohkea mainostoimisto, ja erottuu värikkyydellään massasta, myös Porin Antinkadun katukuvassa. Tovarilla on toimisto Porin lisäksi myös Joensuussa.

”Tovari Oy on syntynyt intohimosta ja halusta tuoda uutta ja rohkeaa ajattelua markkinointialalle. Olemme aina pyrkineet rikkomaan rajoja ja haastamaan perinteisiä konventioita”, kertoo Jussi Pirhonen. ”Tämä palkinto on todella suuri kunnia ja kannustus jatkaa innovatiivista työskentelyä yhdessä loistavan tiimimme kanssa.”

Jussi on toiminut yrittäjänä 12 vuotta, 23-vuotiaasta asti. Tovarissa Jussin päivät koostuvat yrityksen hallinnollisista asioista ja henkilöstön johtamisesta, tilauskouluttamisesta ja ongelmien ratkaisusta. Jussin henkilökohtaisiin vahvuuksiin markkinoinnin parissa lukeutuu hakukoneoptimoinnin ja tekoälyn hyödyntäminen. Jussi uskoo vahvasti, että tekoäly tulee olemaan olennainen osa päivittäistä elämää kaikilla yrittäjyyden aloilla. Hän näkee tekoälyn potentiaalin liiketoiminnan tehostamisessa, asiakaskokemuksen parantamisessa ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomisessa.

Markkinoinnin salojen lisäksi Jussi jakaa osaamistaan ja kokemustaan laajemmin yrittäjäyhteisössä. Toimiessaan Suomen Yrittäjien Nuorten Yrittäjien verkoston puheenjohtajana hän edistää aktiivisesti nuorten yrittäjien verkostoitumista ja vaikuttamista.

Vuoden porilainen nuori yrittäjä 2023 Jussi Pirhonen. Kuva: Tovari Oy

Vuoden Yksinyrittäjä 2023: Kaisa Löfgren, Succee Oy

Kaisa Löfgren, Succee Oy:n perustaja, on arvostettu ja pidetty tapahtuma-alan taikuri ja visionääri. Kaisa ja Succee Oy on tunnettu tapahtumien järjestämisen mestarina jo vuodesta 2007. Succee tarjoaa tapahtumien pitkäaikaisen ja monipuolisen kokemuksen kautta kyvyn luoda palveluillaan unohtumattomia elämyksiä, olipa kyseessä kauppakeskustapahtuma, seminaari tai vaikkapa yritysjuhla.

Kaisan innovatiiviset näkemykset tapahtumiin sekä hänen taitonsa räätälöidä tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti ovat tehneet hänestä alan kärkiosaajan ja menestyjän. Succeen palvelutarjontaa on luovasti laajennettu vuosien aikana, ja samalla ketjuun on liittynyt, ja työllistynyt, mukaan uusia tapahtuma-alan ammattilaisia.

Tapahtumatalo Succeelta saat kaiken tapahtuman suunnittelusta jälkimarkkinointiin, sekä juontajasta huippuesiintyjiin. Arvostuksesta kertovat myös Succeen kattavat referenssit, joista löytyy monia tahoja, jotka luottavat kerta toisensa jälkeen Succeen ammattitaitoon. Kaisan käsissä tapahtuma saa siivet ja lento siivillä on keveä ja kipinöivä!

Vuoden porilainen yksinyrittäjä 2023 Kaisa Löfgren. Kuvaaja: Johanna Sjövall

Vuoden Perheyritys 2023 : TH-Kumi Oy, perhe Lepistö

Lepistön perheen, toisessa polvessa, pyörittämä TH-Kumi Oy on paikallinen menestystarina, joka on vakiinnuttanut asemansa vuodesta 1972. Kankanpäästä lähtöisin oleva perheyritys on tehnyt mittavan työn tarjotakseen korkealaatuisia rengaspalveluita ja säilyttääkseen asemansa luotettavana rengaskumppanina.

Lepistön perheen sitoutuminen laatuun ja asiakaspalveluun näkyy TH-kumin ammattitaitoisessa toiminnassa, ja menestyksessä paljon kilpailulla alalla. Perheyritys on tehnyt tasaista tulosta vuodesta toiseen, kuitenkin tehden samalla investointeja toimintaan. Yritys työllistää perheen lisäksi useamman alan ammattilaisen, varsinkin rengassesongin aikaan.

TH-Kumin ja Lepistön perheen tarina kertoo pitkäjänteisestä sitoutumisesta yrittäjyyteen ja yritystoiminnan kehittämiseen.

Vuoden porilainen perheyritys 2023 TH-Kumi Oy:n Jouni ja Jaana Lepistö. Kuva: TH-Kumi Oy

Porin Yrittäjät onnittelevat lämpimästi kaikkia palkittuja yrittäjiä!

Yrittäjäristein ja ansiomerkein muistetut

Samassa yhteydessä muistettiin seuraavia yrittäjiä yrittäjäristein ja järjestöansiomerkein. Yrittäjäristin kukin yrittäjä/yritys hakee omakustanteisesti ja järjestöansiomerkit luovutetaan luottamushenkilöille järjestön toimesta. Lisätietoja yrittäjäristeistä ja ansiomerkeistä löydät Suomen Yrittäjien sivuilta.

Yrittäjäristien vastaanottajat:

Ilkka Härmäläinen, Yrittäjäristin timanttiristi (30v)

Tytti Laine, Kultainen yrittäjäristi (20v)

Mikko Kivinen, Kultainen yrittäjäristi (20v)

Anette Ahokas, Hopeinen yrittäjäristi (10v)

Järjestöansiomerkkien vastaanottajat:

Tytti Laine, Pronssinen järjestöansiomerkki (5v)

Rami Viitasaari, Pronssinen järjestöansiomerkki (5v)