Mika Tuovinen valittiin puheenjohtajaksi Porin Yrittäjiin vuosille 2024-2025
14.9.2023 klo 13:20
Uutinen

Porin Yrittäjien syyskokous pidettiin Yyterissä, Mika Tuovinen valittiin puheenjohtajaksi vuosiksi 2024-2025

Porin Yrittäjien syyskokous kokoontui 12. syyskuuta 2023 päättämään tulevista toimintalinjoista ja valitsemaan uusia luottamustoimijoita. Kokouksessa tehtiin tärkeitä päätöksiä, jotka vaikuttavat yhdistyksemme tulevaan suuntaan.

Kokous valitsi yksimielisesti Mika Tuovisen puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle, vuosille 2024-2025. Mika Tuovinen on pitkän linjan yrittäjä, hänen kokemuksensa ja näkemyksensä ovat arvokkaita voimavaroja yhdistyksemme kehittämisessä.

Lisäksi syyskokous valitsi uuden hallituksen jäsenet kaksivuotiskaudelle 2024-2025.

Hallituksen jäseniksi valittiin seuraavat yrittäjät:

Tiina Stenman
Anette Ahokas
Mikko Virtanen
Mikko Kivinen
Niina Etelätalo
Rami Viitasaari
Minttu Porri
Janiina Nurmoranta
Jyrki Laine

Hallituksessa jatkavat myös seuraavat jäsenet:

Jari Taimi
Timo Wallin
Ilkka Härmäläinen

Porin Yrittäjien hallitus vuodelle 2024

Yhdistyksemme hallitus edustaa laajaa kirjoa eri toimialojen yrittäjiä ja tuo mukanaan monipuolisia näkemyksiä ja ideoita Porin Yrittäjien toimintaan.

Syyskokous hyväksyi yksimielisesti Porin Yrittäjien toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024. Näiden suunnitelmien tarkoituksena on varmistaa, että yhdistyksemme voi jatkaa merkittävää työtään paikallisten yrittäjien tukemiseksi ja yritystoiminnan edistämiseksi alueellamme.

Kokouksessa kuultiin innostavia tervehdyksiä kahdelta arvostetulta vierailijalta. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salmisen tervehdys antoi meille näkemyksiä valtakunnallisista yrittäjäkysymyksistä, kun taas Satakunnan Yrittäjien tuleva toimitusjohtaja Nina-Maria Turpela toi terveiset alueellisesta yrittäjäyhteisöstä ja sen tulevaisuuden näkymistä.

Porin Yrittäjien hallitus kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita jäseniä ja vierailijoita rakentavasta ja antoisasta kokouksesta. Yhdessä voimme jatkaa Porin seudun yrittäjien tukemista ja vahvistaa alueemme yritystoimintaa.