11.10.2017 klo 09:52
Uutinen

POSITIIVISIA UUTISIA Erikoistuminen tuo yrittäjälle vapautta

– Opiskeluun motivoi halua kehittyä omalla alalla, kertoo ilmajokelainen hammasteknikko Kirsi Raunio Hammaslaboratorio Kirsident Oy:stä. Opintojen myötä hän pystyy tarjoamaan asiakkaille orientoivia erikoishammasteknikon töitä.

Vuoden kestävät erikoistumisopinnot Savonia-ammattikorkeakoulussa Kuopiossa alkoivat työn ohella lokakuun alussa. -Haluan itse kohdata asiakkaani. Pyrin myös siihen, että erikoishammasteknikon palvelut ovat hintansa puolensa kaikkien saatavissa, ja ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä vääränlaisista tai huonosti suuhun sopivista hammasproteeseista.

Kirsi Raunio ryhtyi yksinyrittäjäksi heti hammasteknikoksi valmistumisensa jälkeen tammikuussa 1999. Viime vuoden keväällä Suomalaisen Työn Liitto myönsi Hammaslaboratorio Kirsident Oy:lle Avainlippu-alkuperämerkin. Yrittäjänä hän arvostaa kotimaisuutta ja käsityötä.

Erikoishammasteknikon ja hammasteknikon työt eroavat siten, että erikoishammasteknikko saa tehdä kokoproteeseja ja niihin liittyviä muita hammasteknisiä töitä suoraan asiakkaalle. Muut hammastekniset työt valmistuvat jatkossakin yhteistyössä hammaslääkärien kanssa.

– Sopivat ja kauniit hammasproteesit ovat iso osa hyvinvointia ja persoonallisuutta. Siksi haluankin panostaa siihen, että asiakkaani saavat käyttöönsä purennallisesti toimivat, kauniit ja laadukkaasti valmistetut hammasproteesit myös asiakkaan omaa tahtoa kuunnellen ja sitä mahdollisuuksien mukaan toteuttaen.

Seinäjoella Kirsi Raunio palvelee asiakkaita Seinäjoen keskustassa Kalevankadulla vanhalle torille rakennetussa toimitalossa. Hammaslaboratorioon on käynti talon molemmilta puolilta. Toisessa kerroksessa sijaitseviin, asiakasystävällisiin ja siisteihin vastaanottotiloihin pääsee myös hissiä käyttämällä.

Lisätiedot:

Kirsi Raunio
Hammaslaboratorio Kirsident Oy, Seinäjoki
p. 050 303 0871, kirsidentoy@netikka.fi