20.2.2017 klo 11:57
Uutinen

Potkurissa alkaa päivystys: vastauksia koulutusyhteistyöstä kiinnostuneille yrittäjille

Koulutusorganisaatiot aloittavat yhteispäivystyksen Potkurissa.

Kuusi Turun seutukunnan koulutusorganisaatiota aloittaa viikoittaisen yrityksille suunnatun päivystyksen Turun seudun yrityspalvelupiste Potkurin tiloissa. Päivystyksen tavoitteena on palvella koulutusyhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä ja auttaa niitä rakentamaan mahdollisimman osuvia yhteistyökumppanuuksia koulutusorganisaatioiden kanssa.

– Alueen yritykset ovat erittäin tervetulleita tutustumaan koulutusorganisaatioiden tuottamiin palveluihin ja keskustelemaan tarkemmin omista koulutusyhteistyötarpeistaan. Halutessaan päivystyksiin voi varata ajan Potkurin numerosta 040 488 2000, mutta paikalle voi toki tulla myös aikaa varaamatta, Turku Science Park Oy:ssä korkeakouluyhteistyöstä vastaava erityisasiantuntija Tero Keva kertoo.

Kevan mukaan koulutusorganisaatiot voivat jatkossa myös järjestää omia sidosryhmätilaisuuksiaan Potkurin tiloissa.

Turun ammattikorkeakoulun Työelämäpalvelut-yksikön päällikkö Kirsti Virtanen pitää tärkeänä, että yhteistyö parantaa yritysten mahdollisuuksia saada tietoa eri koulutusorganisaatioiden yrityksille suunnatuista palveluista. Yhteistyömahdollisuudet avaavat yrityksille mahdollisuuksia osaamiseen perustuvaan liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämiseen.

– Yritykset eivät aina tiedä mitä kaikkea me koulutusorganisaatiot pystymme tarjoamaan. Tämän vuoksi on tärkeää, että on olemassa konkreettinen aika ja paikka, jossa yritykset voivat saada vastauksia kysymyksiinsä ja tarvittaessa varata ajan myös yksityiskohtaisempaa keskustelua varten, Virtanen sanoo.

Helmikuussa käynnistyvään päivystykseen osallistuvat Turun ammatti-Instituutti, Turun Aikuiskoulutuskeskus, Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko, Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Potkurin päivystykset käynnistyvät Turun seudun yrityspalvelupiste Potkurissa (os. Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku) tiistaina 28.2. Sen jälkeen koulutustoimijoiden edustajat päivystävät säännöllisesti tiistaisin ja torstaisin klo 12.15-14.15.

Korkeakouluyhteistyöstä lisää sivuillamme täällä >>