18.10.2017 klo 16:29
Uutinen

Puheenjohtaja Taru Päiviken terveiset 10/2017

Syksy on saapunut ja tätä kirjoittaessa ei ole yllätys, että ulkona sataa tänäänkin.

Töölön Yrittäjien syyskokous järjestetään 22.11.2017. Nyt todellakin kannattaa saapua paikalle syyskokoukseen, koska syyskokouksessa valitaan Töölön Yrittäjien hallitukseen uusia jäseniä vastuullisiin luottamustehtäviin. Voit asettua itse ehdolle hallitukseen tai tulla paikan päälle kannustamaan omaa ehdokastasi hallitukseen.

Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Sarianne Reinikkala ei jatka vuonna 2018 luottamustehtävässään. Nyt on oikea aikaikkuna asettua ehdolle myös Helsingin Yrittäjien puheenjohtajan luottamustehtävään.

Syksy on palkitsemisen aikaa erityisesti Suomi 100 juhlavuotena. Yrittäjä voi hakea pronssista yrittäjäristiä 5 vuoden yrittäjäuran ansiosta, tai hopeista yrittäjäristiä 10 vuoden yrittäjäurasta tai kultaista yrittäjäristiä 20 vuoden yrittäjäuran ansiosta. Yrittäjäristin hakemus löytyy www.yrittajat.fi -verkkosivulta.

Töölön Yrittäjien jäsenistö koostuu Töölön lisäksi myös Länsi-Pasilan ja Meilahden alueen yrittäjistä. Tunnetko sinä yrittäjäkollegan, joka toimii yrittäjänä Töölö/Meilahti/Länsi-Pasila alueella? Kannusta yrittäjäkollega mukaan järjestöön, jossa on mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua. Töölön Yrittäjät toivottaa tervetulleeksi tapahtumiimme niin uudet kuin nykyiset jäsenet.

Toivotan kaikille jäsenillemme vilkasta ja menestyksellistä syksyä.

Taru Päivike
puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjät – Töölö ry