13.2.2017 klo 12:50
Uutinen

Puheenjohtaja Taru Päiviken terveiset 2/2017

Uusi vuosi on osaltani alkanut täydellä teholla, sillä Helsingin Yrittäjien hallitus on valinnut minut Helsingin Yrittäjien hallituksen työvaliokuntaan. Kiitän Helsingin Yrittäjien hallitusta luottamuksesta ja Töölön Yrittäjien varapuheenjohtaja Tuula Styrmania siitä, että hän ehdotti minua työvaliokuntaan. Uskon, että nyt Töölön Yrittäjillä on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan aluejärjestömme toimintaan näköalapaikalta.

Olen erityisen iloinen siitä, että Töölön Yrittäjien jäsenmäärä on säilynyt ennallaan. Toivon kovasti, että jokainen Töölön Yrittäjien jäsen kutsuu paikallisjärjestömme toimintaan uusia jäseniä, sillä jokainen Töölössä, Meilahdessa ja Länsi-Pasilassa toimiva yrittäjä kaipaa vertaistukea ja uusia asiakkaita. Näitä verkostoja luodaan juurikin aktiivisen osallistumisen kautta järjestötoiminnassa.

Yrittäjät ovatkin jo huomanneet, että Verotili-palvelu on vuodenvaihteessa korvattu OmaVero-palvelulla. Uudesta OmaVero-palvelusta on tullut jonkin verran kritiikkiä niin yrittäjäkentältä kuin kirjanpitäjiltä. Yrittäjiä harmitta, etteivät he enää näe OmaVero-palvelusta yhteenvetoa arvonlisäveropalautusten päivämääristä ja summista. Kirjanpitäjien työtä hankaloittaa, kun verojen korot ja viivästysmaksut eivät löydy palvelusta yhdellä silmäyksellä. Toivotaan, että uusi palvelu kehittyy nopeasti tästä OmaVero palvelun versiosta 1.0 yrittäjäystävällisemmäksi.

Helmikuussa Töölön Yrittäjien hallitus vieraili Papu Wellness liikunta- ja hyvinvointiyrityksen toimitiloissa Mannerheimintiellä. Kokoustamisen yhteydessä oli mielenkiintoista tutustua uuteen teknologiaan eli virtualivalmentajaan Papu Wellness Oy:ssä.

Töölön Yrittäjillä on mahdollisuus osallistua kulttuuri-iltaan Q-teatterissa 10.3.2017 Tunturikadulle Prinsessa Hamlet esitykseen, jonka on käsikirjoittanut E.L. Karhu. Ennen esitystä tarjoamme kuohuviinit sekä etikettikouluttaja Ari Mäkelä kertoo yrittäjille mitä on small talk ja miksi se on meille niin vaikeaa?

Kannustan kaikkia jäseniämme osallistumaan aktiivisesti tuleviin tapahtumiimme ja verkostoitumaan toistemme kanssa, myös muiden paikallisjärjestöjen yrittäjäkollegojen kanssa, sillä yhdessä saamme aikaan positiivista muutosta ja vertaistukea toinen toisellemme.

Tervetuloa mukaan Töölön Yrittäjien paikallisyhdistyksen toimintaan.

Taru Päivike

puheenjohtaja

Helsingin Yrittäjät – Töölö ry