6.6.2017 klo 02:24
Uutinen

Puheenjohtaja Taru Päiviken terveiset 6/2017

Kesä on jo viimeinkin saapunut Töölööseen ja yrittäjät alkavat vähitellen orientoitua kesäloman suunnitteluun. Kesälomareissulla yrittäjän kannattaa pitää yrittäjäjärjestön jäsenkortti lomapakossa ja hyödyntää polttoaineiden käteisalennukset tankatessaan autoa Neste ja Teboil huoltoasemilla. Kotimassa kannattaa muistaa myös hotellimajoitusedut. Cumulus City & Resort, Holiday Inn, Holiday Club hotellit antavat 20 % alennusta päivän majoitushinnasta yrittäjäjärjestön jäsenille.

Yrittäjäjärjestön jäsen saa jälkiruoan veloituksetta normaalihintaisen pääruuan yhteydessä Holiday Inn- ja Cumulus City & Resort -hotellien ravintoloissa sekä seuraavissa ravintoloissa: Martinat, Rax Buffetit, Grillssonit, O’Learys (Restelin operoimat ravintolat), Mario, Crowne Plazan ravintola Macu, Helsingin Messukeskuksen Terra Nova sekä Vespa, Central, Brasserie Le Havre ja Foija.

Töölö Yrittäjät oli mukana Keskuspuiston nuorkauppakamarin järjestämällä yrittäjäkurssilla, jossa oli yksitoista nuorkauppakamarin osallistujaa. Töölön Yrittäjien puheenjohtaja Taru Päivike oli luennoimassa nuorkauppakamarin yrittäjäkurssilaisille alkavan yrittäjän rahoitusmuodoista 20.5.2017.

Töölön Yrittäjät jatkoi perinteikästä kouluyhteistyötä Etu-Töölön lukion kanssa. Etu-Töölön lukiossa on yrittäjyyspainotteinen linja. Töölön Yrittäjät myönsi kaksi 100 euron yrittäjyysstipendiä yrittäjyyslinjan lukiolaisille 3.6.2017 kevätjuhlassa.

Töölön Yrittäjät osallistuu ja vaikuttaa aktiivisesti myös Helsingin kaupungin kaavoitusasioihin. Helsingin Sanomien toimittaja kysyi Töölön Yrittäjien puheenjohtaja Taru Päiviken mielipidettä Töölön sairaalan purkamiseen ja asuinkerrostalon rakentamiseen kaupungin tontille, kun HUS siirtää Meilahteen toimintonsa. Töölöön mahtuu lisää asuinkerrostaloja ja lisää asukkaita, jotka tuovat Töölöön lisää ostovoimaa. Töölön yrittäjät kannattaa lämpimästi täydennysrakentamista, koska se piristää myös Töölön alueen liike-elämää ja kivijalkayrittäjyyttä Töölössä. Lue lisää Helsingin Sanomissa 23.5. julkaistussa uutisesta täältä: http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005223068.html

Toivon aktiivista osallistumista elo-syyskuun tapahtumiin mm. 21.8. petanque kilpailuun sekä 14.9.2017 rapujuhliin, jonne Töölön Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen rapujuhlien illalliskortin 20 euron omavastuuhintaan. Petankkikilpailuun tai rapujuhliin kannattaa kutsua mukaan myös yrittäjä, joka ei vielä ole liittynyt Töölön yrittäjien jäseneksi.

Yrittäjäjärjestön jäsenyydestä on monenlaisia hyötyjä niin alkavalle kuin kokeneemmalle yrittäjälle. Esimerkiksi Suomen Yrittäjien maksuttomasta lakineuvonnasta yrittäjä voi saada konkreettisia neuvoja vaikkapa yrittäjän sosiaaliturvaan tai liiketilan vuokrasopimusasioissa. Yrittäjäjärjestön valtakunnalliset jäsenedut löytyvät www.yrittajat.fi verkkosivuilta.

Toivotan kaikille jäsenillemme rentouttavaa kesää!

Taru Päivike

puheenjohtaja

Helsingin Yrittäjät – Töölö ry