23.8.2017 klo 16:50
Uutinen

Puheenjohtaja Taru Päiviken terveiset 8/2017

Elokuussa Töölön Yrittäjät järjesti petankkikilpailun Nervanderin puistossa. Tällä kertaa petankkikisan voitto meni Kanta-Hensingin joukkueelle, mutta Töölön joukkue saavutti kolmannen sijan. Yksi Töölön Yrittäjien osallistujista sanoi, että petankkitkilpailu oli hauska ja yrittäjäjärjestön jäsenyys kannattaa verkostoitumismielessäkin.

Lokakuussa monella peruskoulun yläasteen oppilaalla on edessä työelämään tutustumisjakson. Osalla koululaisista TET-viikko on 2.6-10.2017 eli viikolla 40. Kannustankin Töölön Yrittäjiä ottamaan nuoria TET-harjoitteluun. Nuoresta TET-työhön tutustujasta voi olla yrityksessä paljon iloa. Nuori voi osallistua yrityksen siivoukseen tai inventaarioon. Nuori osaa käyttää sujuvasti sosiaalisen median työkaluja. Itse otan neljä nuorta TET-harjoitteluun. Tekemistä riittää kyllä ikkunan pesusta inventaarion tekemiseen, hyllyjen siivoamisesta flyereiden jakamiseen, valokuvaukseen tai some-päivityksiin.

Tänä vuonna juhlimme 100 vuotiasta itsenäistä Suomea. Itsenäisen Suomen yksi menestyksen peruspilareista on ollut vapaa yrittäjyys koko itsenäisen Suomen 100 vuoden historian ajan. 100 vuotiaan itsenäisen Suomen juhlavuotena yrittäjäjärjestö antaa tunnustusta jäsenilleen. Elokuussa Töölön Yrittäjät antaa asianajaja Ilpo Moisalalle yrittäjäristin 30 vuoden ansiosta yrittäjänä toimimisesta. Timanttiristi luovutetaan Ilpo Moisalalle 31.8.2017. Onnittelut Ilpo Moisalalle koko Töölön Yrittäjien hallituksen puolesta!

Rapurallaa! Nyt on aika osallistua Töölön Yrittäjien järjestämään rapujuhliin to 14.9.2017. Muusikko Ari Joki soittaa ja laulaa rapujuhlissa. Töölön Yrittäjien jäsenille rapujuhliin osallistuminen maksaa vain 20 € ja seuralaiselle 38 €. Ilmoittautuminen onnistuu: https://www.lyyti.in/Yrittajien_rapujuhlat_1492017_3856

Yrittäjäjärjestön jäsenyydestä on monenlaisia hyötyjä niin alkavalle kuin kokeneemmalle yrittäjälle. Esimerkiksi Suomen Yrittäjien maksuttomasta lakineuvonnasta yrittäjä voi saada konkreettisia neuvoja vaikkapa yrittäjän sosiaaliturvaan tai liiketilan vuokrasopimusasioissa. Yrittäjäjärjestön jäsenedut löytyvät www.yrittajat.fi verkkosivuilta.

Yrittäjäjärjestön jäsenkortti kannattaa pitää työmatkoilla lompakossa mukana, sillä Neste ja Teboil huoltoasemilta saa alennusta polttoaineista. Samoin alennusta saa Restelin majoituksista -20 % Cumulus, Holiday Inn ja Crowne Plaza hotelleissa ja -15% Holiday Club hotellissa. Kokous- ja neuvotteluillallisilla yrittäjäjärjestön jäsen saa jälkiruoan veloituksetta normaalihintaisen pääruuan yhteydessä Holiday Inn- ja Rantasipi -hotellien ravintoloissa sekä seuraavissa ravintoloissa: Martina, Huviretki, Primula, Rax Buffet, Grillsson, O’Learys Bakers sekä O’Learys Sello, Crowne Plazan ravintola Macu, Helsingin Messukeskuksen Terra Nova sekä Mariot, Vespa, Central, Brasserie Le Havre ja Foija.

Toivotan kaikille jäsenillemme menestyksellistä syksyn alkua!

Taru Päivike

puheenjohtaja

Helsingin Yrittäjät – Töölö ry