12.9.2018 klo 12:38
Uutinen

Puheenjohtaja Taru Päiviken terveiset 9/2018

”Viime viikolla juhlistettiin 5.9. yrittäjän päivää. Omalta osaltani yrittäjänpäivä sujui yrittäjyyden merkeissä, kuten monella muullakin yrittäjällä.

Syksy on sateiden aikaa. Syksyn on sadonkorjuun aikaa. Syksy on sienestyksen ja marjastuksen aikaa. Mutta meille Töölön yrittäjille, syksy on myös rapujuhlien aikaa. Tänäkin vuonna Töölön Yrittäjät järjestävät perinteiset rapujuhlat Hietsun Paviljongissa. Rapujuhliin on ilmoittautunut ennätysmäärä 120 henkilöä, mikä on yli puolet enemmän kuin vuosi sitten järjestämissämme rapujuhlissa.

Tänä vuonna Töölön Yrittäjät on päättänyt kutsua rapujuhliin mukaan Suomen vuokranantajat ry:n helsinkiläisiä jäseniä. Osa asuntosijoittajista on myös yrittäjiä, joten on aivan mahdollista, että muutama vuokranantajien jäsenistä liittyy yrittäjäjärjestön jäseneksi. Tässä haluamme tehdä konkreettista jäsenhankintaa. Haluamme näyttää, miten mielekästä toimintaa yrittäjäjärjestössä on. Yrittäjät tarvitsevat liiketiloja tai vuokra-asuntoja. Tässä on hieno mahdollisuus yrittäjillä verkostoitua Suomen Vuokranantajien jäsenten kanssa.

Jos en ehtinyt rapujuhliin mukaan, niin Helsingin Yrittäjät – Koillis-Helsinki ry järjestää 4.10.2018 klo 18 Syysfestin ravintola Annan kartanossa. Lokakuussa on mahdollista tavata Turussa valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä yrittäjiä ympäri Suomea. Erinomainen mahdollisuus jälleen kerran verkostoitua muiden yrittäjin kanssa, joten vielä ehtii ilmoittautua mukaan valtakunnallisilla yrittäjäpäiville.

Toivotan parhainta syksyä Töölön Yrittäjien jäsenille!”

Taru Päivike
Hallituksen puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjät – Töölö ry