4.11.2019 klo 09:42
Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys

Minulla on takana toinen vuosi Jyväskylän yrittäjien puheenjohtajana. Meillä on ollut hieno hallitusvuosi takana myös tänä vuonna. Viime kokouksessa sain hallituksen väeltä kiitokset ja toimintaani puheenjohtajana on oltu tyytyväisiä. Minua on pyydetty jatkamaan, eikä minun edes tarvitse miettiä, haluanko jatkaa. Ilman muuta haluan.

Ensi vuosi tulee olemaan näkyvä Jyväskylän ja koko maakunnan kannalta valtakunnallisesti. Jyväskylässä järjestetään ensi vuonna valtakunnalliset yrittäjäpäivät, kiitos siitä työstä Keski-Suomen yrittäjille. Edellisen kerran ne ovat olleet täällä vuonna 2007. Jäsenhankinnan puitteissa yrittäjäpäivien saaminen Jyväskylään on myös merkittävä asia. Meillä on ollut suuret tavoitteet ja visio vuoteen 2020 ja viedään se nyt kunnialla loppuun. Jyväskylästä tulee Suomen menestyneimmät yrittäjät.

Suurin osa meidän jäsenistämme on yksinyrittäjiä ja mikroyrityksiä. Olemme etujärjestönä heille elintärkeä, vaikka sitä ei aina siinä yrittäjän arkisessa aherruksessa huomaakaan. Ajamme kaikkien jäsentemme etuja ja edunvalvontaa. Paitsi hallitukselle ja jäsenistölle, haluan antaa kiitosta myös Jyväskylän kaupungille. Kaupunginjohtaja ja valtuutetut, kaupungin päättäjät, ovat ottaneet hyvin mukaan yrittäjät päätöksen tekoon ja neuvottelupöytiin. Meillä on ollut hallituksessa hyvin monipuolisesti erilaista osaamista, jota on pystytty käyttämään asioiden eteenpäin viemiseksi.

Puheenjohtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin visioida ja pitää langat käsissään, kannustaa ja saada hallitukseen yhdessä tekemisen meininki. Silloin kaikki näyttää helpolta, vaikka työmäärä sen takana on suuri ja vaatinut kaikkien ponnisteluja asian eteenpäin viemiseksi. Se, että on kyky nähdä toisessa ne vahvuudet ja saada ne esiin ja loistamaan, on erittäin tärkeä ja palkitsevaa. Sillä taidolla johdetaan ne suurimmat organisaatiot, parhaimmat yritykset ja myöskin tärkein paikallisyhdistys.

Jyväskylän yrittäjät on yksi Suomen suurimmista paikallisyhdistyksistä, jolla on ollut aina upea hallitus ja menestyksekkäät puheenjohtajat. Olen ollut hyvin kiitollinen luottamuksesta. Tehnyt sen eteen myös valtavasti töitä. Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2020.

Maarit Venäläinen

Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtaja

Jyväskylän Yrittäjien hallitus on näköalapaikka Keski-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen toimintaan. Lähde mukaan tekemään työtä yrittäjyyden puolesta!

Syyskokous valitsee 13.11. Jyväskylän Yrittäjien hallituksen kaudelle 2020-2021. Voit asettua ehdolle hallitukseen ennakkoon tai kokouksessa. Halutessasi voit lähettää lyhyen esittelyn itsestäsi kuvan kera 8.11. mennessä anni.peltonen@yrittajat.fi, jolloin voimme esitellä sinut kokouksessa.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maarit Venäläinen, p. 040 737 91 38, maarit@visita.fi. Voit tutustua tämän hetken hallituksen jäseniin täällä.

Ilmoittaudu mukaan syyskokoukseen 7.11. mennessä: https://www.lyyti.in/JYsyyskokous_2019