Onnea valmistuneille!
2.6.2023 klo 12:04
Uutinen

Raahen Yrittäjät onnittelee ammattiin valmistuneita!

Edellisvuosien tavoin Raahen Yrittäjät lahjoitti Raahen Porvari- ja Kauppakoulun, Koulutuskeskus Brahen palvelualojen ja Mediakeskus Lybeckerin ammattiin valmistuville yhteensä kolme stipendiä.

Oppilaitokset päättivät itsenäisesti arvoltaan 200 euron stipendien saajat. Valintaa ohjaavana toiveena Raahen Yrittäjät esitti, että stipendin saaja on opintojensa aikana osoittanut yrittäjähenkisyyttä, kiinnostusta yrittämiseen tai käsitellyt yritysnäkökulmaa opintoprojektissa. Stipendin myöntämisen perusteena voi olla myös aktiivinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen ote vuorovaikutustilanteissa.

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu nimesi stipendin saajaksi Johanna Karjalaisen. Yritystoiminnan opettaja Ilkka perusteli Johannan valintaa mm. seuraavasti: ”Johanna perusti sosiaalisen median markkinointiyrityksen. Yritys auttoi paikallisia yrityksiä mukaan digitaaliseen markkinointiin. Johannan yritys teki hyvän tuloksen.” Myös työpaikkaohjaajan palaute Johannalle vahvisti valintaa stipendin saajaksi: ”Johanna on ystävällinen ja miellyttävä työntekijä, jolla on hyvä asenne uuden oppimiseen. Hän soveltuu hyvin asiakaspalvelukontakteihin. Johanna on ollut miellyttävä tuttavuus ja asettunut helposti työyhteisöön.” Kiitos hänelle tästä ajasta ja toivon kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Siipien vahvistuessa lennät vielä pitkälle!”

Koulutuskeskus Brahen palvelualojen stipendin sai kosmetologi Jutta Seppä. Valintaa oppilaitoksen edustus perusteli seuraavin arvioin: ”Jutta on ammattitaitoinen, yrittäjähenkinen ja alastaan motivoitunut. Jutalla oli huima kasvu ammatillisuuteen ja hän suoritti opinnot omaa tavoiteaikataulua nopeammin.”

Koulutuskeskus Brahen Mediakeskus Lybeckerin stipendin saajaksi nimettiin video- ja valokuvaaja Eero Sallinen. Oppilaitoksen edustajat perustelivat valintaa seuraavasti: ”Eero on edustanut Brahea Taitaja-kilpailujen yrittäjyyslajissa ja toiminut kesäisin menestyksekkäästi 4H-yrittäjänä. Yrittäjämäinen asenne näkyy kaikessa Eeron toiminnassa.”

Raahen Yrittäjät onnittelee lämpimästi stipendin saajia ja kaikkia valmistuneita!