14.12.2017 klo 10:49
Uutinen

Rahoituspajassa yrittäjä ja rahoittaja kohtaavat

Kasva ja kansainvälisty 2018 on tuhti paketti kasvua ja kansainvälistymistä hakevalle hämäläisyritykselle maaliskuussa. Tapahtuma koostuu rahoituspajasta, seminaarista ratkaisutoreineen ja illan Viiniä ja vinkkejä -tilaisuudesta.

Kasva ja kansainvälisty on hämäläisille yrityksille tarkoitettu tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Tapahtuman tarkoituksena on innostaa yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen, tarjota heille erilaisia kasvua tukevia ratkaisuja ja luoda positiivista virettä Hämeeseen. Tapahtuma kerää vuosittain yli 130 paikallista kasvua ja kansainvälistymistä tavoittelevaa yrittäjää sekä liiketoiminnan kasvua tukevia palveluja ja kansainvälistymispalveluja tarjoavat toimijat.

Vuoden 2018 Kasva ja kansainvälisty alkaa torstaina 22.3. aamupäivän rahoituspajalla, jossa julkiset ja yksityiset toimijat esittelevät rahoitusinstrumenttejaan. Työpajassa on tarjolla monipuolista tietoa eri rahoituksista ja siellä pääsee keskustelemaan suoraan rahoittajatahojen kanssa. Paja on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka ovat kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa.

Ilmoittaudu rahoituspajaan tästä >>

Iltapäivän seminaarin teemana on suomalainen design. Iltapäivän aikana selviää, miten suomalainen yritys Sulapac haluaa vaikuttaa muovijätteen vähenemiseen maailmassa. Soda Shopin tavoitteena taas on saada kraanavesi maistumaan paremmalta kauniista lasista. Päivän huipentaa useasti ulkomailla palkittu Kyrö Distillery.

Iltapäivän seminaarin tauolla osallistujille on tarjolla ratkaisutori, jossa on mahdollista saada vastauksia kasvuun ja kansainvälisiin markkinoihin liittyviin kysymyksiin. Ratkaisutorilla on esillä Hämeen Yrittäjien palvelukokonaisuus Comppi, tapahtuman järjestäjät Linnan Kehitys Oy, Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen liitto, Hämeen Yrittäjät, Hämeen ELY-keskus ja Suomen Yrittäjäopisto sekä aamupäivän rahoituspajan toimijat sekä muita yritysten kasvua ja kansainvälistymistä tukevia tahoja.

Seminaarin yhteydessä jaetaan Hämeen maakunnallinen vientipalkinto.

Ilmoittaudu Kasva ja kansainvälisty -tapahtumaan tästä >>

Seminaarin jälkeen, kello 16.30, järjestetään Viiniä ja vinkkejä tilaisuus GalleriaKONEessa. Illan alustajana toimii juuri ensimmäisen suomalaisen sirkkatuotteen lanseerannut Kultasuklaa.

Ilmoittaudu illan Viiniä ja vinkkejä -tilaisuuteen tästä >>