31.5.2018 klo 08:02
Uutinen

Rahoituspalvelut kiinnostavat yrittäjiä

Pro Agrian kautta yritys voi saada apua rahoituksen löytämiseen. HYMY-hankkeessa puolestaan muodostetaan yritysryhmiä.

Pro Agria tunnetaan maanviljeljiöiden ja maatilayritysten asiantuntijapalvelujen tuottajana. Yrityspalveluiden palvelupäällikkö Satu Nurmi korostaa, että Pro Agrian yritysneuvontapalvelut ovat kaikki maaseudulla toimivien yritysten käytettävissä.

– Teemme perusneuvontatyötä yrityksille ratkaisukeskeisen tiimin ja laajan asiantuntijaverkoston voimin. Usein yrittäjät kysyvät esimerkiksi rahoitusvaihtoehtoja. Meillä on kiinteät välit muun muassa paikallisiin Leader-toimistoihin, Ely-keskukseen ja Työ- ja elinkeinoministeriöön, Nurmi selvittää.

Pro Agrialla on meneillään muun muassa HYMY -hanke, jota on rahoittamassa suuri osa Kanta- ja Päijät-Hämeen kunnista. Hankkeessa tarjotaan maksutonta ohjausta yrityksille. Nurmen mukaan kysyntä on ollut hyvää.

– Kiinnostus rahoituspalveluja kohtaan on vilkastunut ja monipuolistunut. Yrittäjiä kiinnostaa muutkin kuin Ely-keskuksen rahoitusvaihtoehdot. Autamme yrityksiä investointi- ja kehittämisprojektien rahoituksen suunnittelussa, Satu Nurmi Pro Agrialta kertoo.

Lue lisää Pro Agrian yrityspaveluista ja HYMY-hankkeesta Hämeen Yrityssanomien numerosta 4. Pääset näköislehteen tästä linkistä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM

Muita kiinnostavia aiheita