Rajamäen Kyläyhdistys sain yrittäjäjärjestöjen palkinnon
15.10.2023 klo 13:38
Uutinen

Rajamäen kyläyhdistykselle yrittäjäjärjestöjen palkinto

Klaukkalan Yrittäjät, Nurmijärven Yrittäjät ja Nurmijärven Yrittäjänaiset yhdessä kunnan edustajien kanssa haluavat palkita Rajamäen Kyläyhdistyksen yrittäjyyttä positiivisesti edistävästä pitkäjänteisestä tekemisestä. Rajamäen Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jari Kovanen vastaanotti lauantaina 14.10.2023 yrittäjäjuhlassa Monikossa TAHTO-palkinnon.

”Olin vaikuttunut kyläyhdistyksen perinteisen Rajamäen Joulunavauksen suunnittelukokoukseen syyskuussa osallistuneiden monipuolisesta osallistujakunnasta. Heillä oli selkeä ja yhtenäinen tavoite tapahtumalle ja kuinka sen tulee myös hyödyntää paikallisia yrittäjiäkin”, sanoo palkintoraatia edustava Nurmijärven Yrittäjien puheenjohtaja Pirjo Kivistö. – Yrittämisen edellytykset eivät tule vain meiltä yrittäjiltä itseltämme muistuttaa palkintoraadista Klaukkalan Yrittäjien puheenjohtaja Vesa Kuisma. Siihen tarvitaan ihmisiä, yhteisöjä, yrityksiä –julkista sektoria kunnasta valtioon ja kolmatta sektoria hän jatkaa.

Nurmijärven Yrittäjänaisten puheenjohtaja Kirsi Männistö nostaa esiin, ettei koskaan voi olla varma mistä syntyy se teko, joka saa aikaiseksi jotain positiivista yrittäjyyden edellytysten parantamiseksi. Tärkeintä siinä on silloin se, että siitä hyötyvät monet yrittäjät. – Juuri tästä on kyse Rajamäen kyläyhdistyksen toiminnasta korostaa Kivistö. Hän toteaa vielä, että niin joulutapahtuma kuin Kyläpäivät ja muut Rajamäen alueella kyläyhdistyksen ja sen paikallisten kumppanien yhteistyössä toteutettavat tapahtumat ovat erinomainen esimerkki alueen toimijoiden yhteisestä sitoutumisesta oman alueensa kehittämiseen ja elinvoiman ylläpitämiseen.

– Yhteinen tekeminen tuottaa monelle pienyrittäjälle ja yksinyrittäjälle juuri sitä yhteisöllisyyttä ja kiinnittymistä omaan alueeseen, joka auttaa jaksamaan hektisessä arjessa kiittää vielä Männistö kyläyhdistyksen toimintaa.

Rajamäen kyläyhdistyksen toiminnasta lisää heidän omilla kotisivuillaan.