22.2.2018 klo 12:02
Uutinen

Ravintolayrittäjä esiintyi suositussa tv-ohjelmassa – tämä siitä seurasi

Kouvolalaisravintolan ongelmat joutuivat syyniin Kuppilat kuntoon -ohjelmassa.

Kouvolalaisen El Mundo -ravintolan yrittäjä Danita Jokela oli hetken julkisuuden valokeilassa esiinnyttyään suositussa Kuppilat kuntoon -televisio-ohjelmassa. Ohjelmassa tunnettu kokki Jyrki Sukula arvioi suomalaisravintoloita.

– Olemme yrittäneet ottaa Jyrki Sukulan vinkkejä käytäntöön ja keskittyä ongelmakohtiin. Tilanne on nyt ihan ookoo. Korjattavaa on, mutta kaikkia asioita ei pysty muuttamaan viikossa tai kahdessa, Jokela kertoo Kouvolan Sanomissa.

– Suurin osa ohjelmassa julki tulleista ongelmista oli kyllä tiedossa. Yrityksen perustaessani halusin vain tehdä ruokaa ja pitää baaria ihmisille, koska tykkään siitä. Olen ollut töissä muilla, eikä minulla ollut johtajakokemusta tai -koulutusta. Kun piti yhtäkkiä alkaa johtaa ravintolaa, siitä tuli haasteellista kaikille. Tein pitkiä työpäiviä enkä ehtinyt panostaa kaikkiin asioihin sillä tavalla kuin olisi pitänyt, Jokela kertoo lehdessä.

Yrittäjän mukaan tv-ohjelma antaa hieman liioitellun kuvan ravintolan arjesta.

– Jos meillä olisi joka päivä sellaista kuin ohjelmassa näytettiin, eihän tämä paikka enää olisi auki.

Jokela kertoo julkisuuden näkyneen asiakasmäärissä.

– Kuvausten aikoihin asiakkaita oli jonkin verran tavanomaista enemmän. Alkuvuosi on ollut vähän hiljaisempi, mutta toivottavasti ohjelman esitys tuo väkeä paikalle, hän arvioi Kouvolan Sanomille.

Lähde: Kouvolan Sanomat

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Pixhill