5.11.2018 klo 14:23
Uutinen

Sähäkkä strategialeiri

Kuopion Yrittäjien ensimmäisen Strategia? –koulutuksen ensimmäinen jakso järjestettiin lunch-to-lunch leirinä Tahkovuorella lokakuun lopussa.

Jäljellä on vielä puolen päivän mittainen jälkisparraus, jossa osallistujat pääsevät kiteyttämäään strategiansa nykyaikaisesti pitchattavaan muotoon. Monta koulutusta elämäni varrella järjestäneenä ja vielä useampaan osallistuneena täytyy sanoa, että jopas onnistui! Leirin tunnelma oli rento, mutta aikaansaava, puhelias, mutta systemaattisesti fokusoitu ja kun se vielä oli selkeä, napakka, käytännönläheinen ja konkreettinen, niin avot! Tunnelma leirillä oli poikkeuksellisen innostunut ja työskentely pienissä ryhmissä koettiin antoisaksi.

Koulutukseen osallistui 19 yrittäjää eri kokoisista ja eri elinkaaren vaiheessa olevista yrityksistä, mutta kouluttajamme Mika Sutinen ja Antti Haapakorva olivat osanneet suunnitella sisällön niin, että jokainen sai itselleen hyvän pohjan oman strategian työstämiselle. Osallistujat antoivat asteikolla 1 – 5 kokonaisarvosanaksi 4,02 ja sisällölle 4,5. Panoraman illallinen sai peräti 4,75. Ainoa kehitettävä asia osallistujien palautteiden mukaan oli asiakaskysely, mutta sen parantamiseksi meillä on jo hyvä suunnitelma.

Strategia on aiheena sitä luokkaa, että voi hyvin kuvitella sen osuvan jokaiselle yritykselle. Olemme saaneet mukaan erinomaiset yhteistyökumppanit, joten hinta osallistumisesta on todella pieni. Näin ollen uskon, että ensi syksynä samaiseen settiin tulee olemaan tungosta. Avaamme ensi vuoden koulutuksen ilmoittautumislinkin jo marraskuun aikana, joten kannattaa merkata jo ensi syksyn kalenteriin 28.-29.10.2019 ja 14.11.2019.

Tälle syksylle on tilaa vielä 27.11.2018 Mika Sutisen vetämässä,uudessa Old Lion’s Mills’ssa pidettävässä, kaikille avoimessa strategia pähkinänkuoressa -iltapäivässä, joten tervetuloa!

Sirpa Karppi