12.1.2017 klo 10:04
Uutinen

Samuli Voutila eroaa Kuopion Yrittäjien hallituksesta

Samuli Voutila valittiin Kuopion Yrittäjien hallitukseen 8.11.2016 järjestetyssä syyskokouksessa. Tuolloin Voutilalla ei vielä ollut tietoa valinnastaan perussuomalaisten nuorten puheenjohtajaksi.

– Eroni syy on se, että valtakunnalliset luottamustehtäväni vievät minulta niin paljon aikaa, etten valitettavasti voi panostaa Kuopion Yrittäjien hallituksen jäsenen tehtävään niin paljon kuin haluaisin. Minulle luottamustehtävät eivät ole itseisarvo, vaan niiden hoitaminen hyvin. Nykyisillä resursseillani en pysty hallituksen jäsenen tehtävää hoitamaan siten, että olisin itse siihen tyytyväinen. Koen, että voin ajaa yrittäjyyden sekä yrittäjien asiaa parhaiten vaikuttamalla suoraan valtakunnan politiikassa, perustelee Voutila eronpyyntöään.

Kuopion Yrittäjät toivottaa Samuli Voutilalle onnea ja menestystä tulevaisuuden haasteisiin.

Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Jouni Ortjun mukaan Kuopion Yrittäjät jatkaa toimintaansa nykyisellä hallituksella, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 10 hallituksen jäsentä sekä toiminnanjohtaja sihteerin ominaisuudessa. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä.