18.3.2020 klo 10:28
Uutinen

Savon Sissit Puhelinpalvelu – ”Yksikään ei huku”

Savon Yrittäjät avaa Savon Sissit puhelinpalvelun koronakriisistä kärsiville yrittäjille.

Mitä: Joukko kokeneita savolaisia rahoitus-, yritysneuvonta-, ja lakipalvelun konkareita ja asiantuntijoita haluavat tarjota vapaaehtoista neuvonta-apua Sinun yrityksellesi koronakriisiin liittyen. Palvelu on ilmainen.

Miten: Soita haluamallesi henkilölle ja kysy neuvoja. Asiantuntijat vastaavat mahdollisuuksien mukaan heti tai soittavat Sinulle vapauduttuaan takaisin. Apu on puhelinneuvontaa matalalla kynnyksellä, sähköposteihin ei ruuhkan vuoksi voida vastata. Kunkin henkilön erityisosaaminen on merkitty nimen alle, mutta voit soittaa sisseille myös kaikissa sinua askarruttavissa asioissa.

Sisseinä toimi:

Hannu Raatikainen, Leppävirta
– Business Finlandin avustukset, ennakkoverojen ja maksujen siirtäminen verohallinnon oma vero-palvelussa

Jouko Hyvönen, Kuopio
– Lainarahoitus Finnvera-Pankki, TYEL maksut

Marja Pääkkö, Asianajotoimisto Forte, Kuopio
– Lomautuksiin liittyvät asiat

Karoliina Partanen, Asianajotoimisto Forte, Kuopio
– Lomautuksiin liittyvät asiat

Erkki Laitinen, Varpaisjärvi
– TYEL maksut

Jouni Ortju, Kuopio
– Business Finlandin avustukset

Suomen Yrittäjien palvelut:

Suomen Yrittäjät ylläpitävät laajoja koronaresursseja, joiden kautta löydät vastaukset yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin ja saat vertaistukea sosiaalisen median puolella.

www.facebook.com/groups/ostapienelta/

Suomen Yrittäjien ylläpitämä #ostapieneltä Facebook-ryhmä, jossa mm. päivystävä psykoterapeutti, lakineuvontaa, verkostoitumista ja vertaistukea. Liity mukaan!

www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

Sisältää kootusti kaiken Suomen Yrittäjien tuottaman koronamateriaalin. Uutiskooste-sivun, työnantajaohjeistukset, talous ja korvaukset osion, neuvontapalvelun tiedot, tiedotteet, blogit sekä tietoiskuja – kaiken Suomen Yrittäjien tuottaman koronamateriaalin.

www.mentorisi.fi

Mentorisi.fi on Suomen Yrittäjien tarjoama, kaikille yrittäjille avoin palvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa tai tukemaan jaksamisessa tässä poikkeuksellisen vaikeassa ajassa.

Yhteistyössä:

Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijat ja Tie Menestykseen -palvelu ovat mukana auttamassa pienyrittäjiä, joita koronaviruksen vaikutukset huolestuttavat. Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista talousneuvonta- ja laskenta-apua. Talousvaikeuksistaan huolestunut yrittäjä voi ottaa yhteyttä myös saadakseen keskusteluapua ja yleisneuvontaa, sekä ohjausta eteenpäin verkostossamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ajanvaraus etäneuvontaan p. 017 288 2000

Lisätietoja

Paula Aikio-Tallgren, Savon Yrittäjät toimitusjohtaja, 0400 404 346, paula.aikio-tallgren(at)yrittajat.fi