30.5.2017 klo 15:36
Uutinen

Savon Yrittäjät etsii yrittäjää yhteistyökumppaniksi hankintaneuvontaan

Uusi hankintalaki tuli voimaan vuoden alussa muuttaen muun muassa hankintojen kynnysarvoja. Lain tarkoituksena on mahdollistaa laadukkaampien ja innovatiivisempien hankintojen tekeminen sekä hallinnollisen taakan vähentäminen tarjouskilpailuissa.

Savon Yrittäjät aloittaa elo-syyskuun aikana maksuttoman hankintaneuvonnan pohjoissavolaisille yrittäjille, kunnille ja kaupungeille. Vuoden 2017 painopisteenä ovat hankintayksiköiden aktivointi ja yrittäjien neuvonta.

Etsimme yrittäjää toteuttamaan hankintaneuvontaa Pohjois-Savon alueella. Hankintaneuvonnan tuntimäärä vuodessa on 270 tuntia, joka sisältää puhelinneuvonnan sekä koulutukset kunnille, kaupungeille ja yrittäjille paikan päällä. Hankintaneuvonta sisältää yhteydenpitoa hankintayksiköihin, pk-yritysten aktivointia, tiedottamista, hankintatilaisuuksien järjestämistä, kuntien hankintastrategioihin vaikuttamista, hankintojen valmisteluvaiheessa mukana olemista sekä perinteistä puhelinneuvontaa. Neuvonta ei sisällä tarjouspyyntöihin vastaamista eikä tarjousten tai tarjouspyyntöjen tekemistä. Neuvonnan sisältö ja toteutus suunnitellaan tarkemmin yhdessä Savon Yrittäjien kanssa.

Valittavalta hankintaneuvontapalveluiden tuottajalta odotetaan

  • kokemusta hankinnoista sekä uuden hankintalain tuntemusta
  • yhteistyötaitoja
  • esiintymis- ja koulutustaitoa sekä kokemusta molemmista
  • hankintaneuvojan tulee olla yrittäjä

Pyydämme tarjouksia tuntiveloitustoiveineen (alv 0 %) 30.6. mennessä osoitteeseen savo@yrittajat.fi

Lisätietoja hankintaneuvonnasta antaa:
Arto Nykänen, toimitusjohtaja, p. 044 3680 501, arto.nykanen(at)yrittajat.fi