19.4.2024 klo 07:55
Uutinen

Savon Yrittäjät lanseeraa uuden neuvontapalvelun – Savon Yritysklinikka auttaa yrityksiä kriiseissä ja muutostilanteissa

Savon Yrittäjät lanseeraa uuden palvelutuotteen huhtikuun lopussa. Savon Yritysklinikka auttaa yrityksiä taloudellisissa haasteissa ja erilaisissa yrityksen kehittämisvaiheissa.

– Palvelulle on selvä tarve, kertoo Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren. -Oma HelpDesk ja Jatkis Omistajanvaihdos-hankkeemme päättyivät vuoden vaihteeseen ja ELY-keskusten Kehpa-palvelut ovat tällä hetkellä lepotilassa. Samalla yritysten taloudellinen tilanne on käynyt tukalaksi ja erityisesti MARA- ja rakennusalalla on vaikeaa. Tällä hetkellä ei maakunnassa ole vastaavaa kontaktipistettä, joka tarjoaisi yhtä laajaa konsultointia.

Uuden Savon Yritysklinikan asiantuntijana aloittaa laskentatoimen ekonomi, liikkeenjohdon konsultti Pekka Naumanen. Hän on ennen uutta yritystoimintaansa työskennellyt kymmenen vuotta Kuopion seudun Uusyrityskeskuksessa. Näkemystä ja käytännössä haettua kokemusta yritysten tarpeisiin on hänelle kertynyt tuhansien yrityskontaktien verran.

– Erikoisosaamistani ovat rahoitusneuvonta, budjetointi, kannattavuuden parantaminen ja mm. yritysjärjestelyt, joiden määrä on Pohjois-Savossa lisääntynyt selvästi, kuvailee Naumanen. Pian avattavilla verkkosivuilla palvelutarjontaan voi tutustua tarkemmin.

– Panostan henkilökohtaisiin tapaamisiin yrittäjien kanssa, sillä ne tuovat parhaimmat tulokset. En pelkää sitä, kun yrittäjä tulee tapaamiseen paksun paperipinon kanssa ja pyytää apua – vahvuuteni on henkilökohtaisessa neuvonnassa.

Savon Yritysklinikka käynnistyy huhtikuun lopussa Kuopion Novapoliksen CoWorkin neuvottelutiloissa, josta tulee palvelun tukikohta. Palveluun ilmoittaudutaan nettilomakkeella ja neuvonta tapahtuu puhelimitse, etäyhteyksin tai henkilökohtaisissa tapaamisissa. Palvelu kuuluu Savon Yrittäjien palvelutuotantoon ja on jäsenyrityksille maksutonta ja Yritysklinikka on auki tässä vaiheessa kaksi päivää viikossa.

TUTUSTU SAVON YRITYSKLINIKKAAN